Як Табачник не захотів брати Рудьковського на роботу дванадцять років тому. Документи

Середа, 14 березня 2007, 19:49

"Українська правда" отримала документи, які проливають світло на біографію міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського.

Перший документ був написаний 25 серпня 1994 року, через півтора місяці після обрання Леоніда Кучми президентом. Це заява Рудьковського з проханням прийняти його на роботу в адміністрацію глави держави – на місце керівника сектору зовнішньоекономічної діяльності в управлінні економіки.

Зверху рукописного папіру тодішній глава АП Дмитро Табачник поставив невтішну для Рудьковського резолюцію: "Оскільки немає вищої освіти та досвіду (хоча б формального) державної служби, стажу згідно з законом про державну службу, можу погодитися лише на старшого консультанта, якщо буде згода Рудьковського М.М."

Другий документ – це автобіографія Рудьковського, заповнена у ті ж часи. Він по-суті зізнається, що на той момент не закінчив жодного вузу.

Третій документ – доповідна Рудьковського на ім'я Табачника за травень 1996 року, де нинішній міністр виправдовується за свою відсутність на роботі. Резолюція глави адміністрації президента Табачника: "Це пояснення – для знущання. Терпець урвався. Догану і без премії та надбавки за місяці".

І четвертий документ – це розпорядження Табачника про санкції, які були накладені на Рудьковського 20 травня 1996 року: оголосити догану, позбавити премії та надбавки до зарплати за особливий характер роботи й інтенсивність праці за два місяці.


Коментар самого Рудьковського читайте тут.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді