Черновецький покарає суддів, які перетворюють Київ на Лас-Вегас

Четвер, 15 березня 2007, 11:15

Мер Києва Леонід Черновецький просить депутатів і членів Вищої ради юстиції порушити справу щодо суддів Господарського суду Києва, який скасував заборону встановлювати ігрові автомати біля шкіл і лікарень.

Тим самим, він пропонує притягнути до дисциплінарної відповідальності і вигнати з роботи суддів, які скасували дане рішення, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми всі миримося з хабарами в Господарському суді, але в даному випадку мова йде також і про паплюження будь-якої моралі. Тому я прошу депутатів Верховної Ради подати відповідну заяву до вищої кваліфікаційної комісії", - наголошує Черновецький.

Як сказано у повідомленні прес-служби, мер "обурений" рішенням суду, яким "фактично скасовано рішення Кабміну, що ініційоване Київською міськдержадміністрацією – про заборону встановлювати ігрові автомати біля шкіл, лікарень та місць, де збирається молодь".

"На території Києва вже існує чи не більше ігрових закладів, ніж у самому Лас-Вегасі", - зазначають у КМДА.

У мерії непокояться, що "незабаром найменші діти гратимуть в азартні ігри".

"З цим повним безладом, спричиненим минулою міською владою, нова влада боролася протягом 7 місяців і, врешті-решт, добилася рішення про заборону встановлювати автомати, але його відмінив суд", - наголошується у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді