Геноцид у розстрочку

П'ятниця, 16 березня 2007, 11:24

З кожним днем невдала політика уряду нагадує змію, що сама себе поїдає.

Життя рядового українця триває і не завмирає на місці. Кожен прагне покращити своє життя, важко працюючи, в Україні чи за кордоном.

Невід’ємною часткою добробуту будь-якого українця є купівля автомобіля, кількість яких з кожним роком зростає гігантськими темпами. Тільки уявіть - Україна станом на 2006 рік посіла шосте місце у Європі за кількістю придбаних нових авто.

При цьому стан українських шляхів на сьогоднішній день є катастрофічним, особливо за межами столиці. Хто був у Європі та бачив якість доріг в цих країнах, розуміє, що Україна за цією шкалою знаходиться ще у 40-х роках минулого століття.

Все стає ще страшніше коли випадково потрапляєш на сайт МВС та читаєш статистику ДТП в Україні та бачиш, скільки українців гине. Близько 20 людей щоденно втрачає життя у дорожніх пригодах, хтось скаже - небагато на таку країну, а скільки треба?

Скільки своїх близьких ми готові занести в цю статистику, і заодно на цвинтар?! Та от це – близько 7 000 – 7 500 українців у рік!

Статистика просто жахає, коли поглянувши в архів, розумієш, що ця цифра росте велетенськими кроками...

Чому про це мовчить влада? Може вона цього не бачить - 20 осіб щодня розподілено по всій території України, і ніби все ОК?

Але уявіть - щороку гине працездатне населення одного українського села! Коментарі, як бачите, зайві...

Так чому в Україні ніхто з можновладців не звертає на це уваги?

Чому до сих пір в Україні можна купити водійське посвідчення за 1000 гривень?

Чому інспектор дорожньо патрульної служби вимушений брати хабарі та виконувати план по оформленню правопорушень для красивих звітів керівництва, а не наводити порядок на дорогах?

Стає сумно, що нормального українця рахують бидлом і лише на час виборів ми - електорат.

Знаємо, що нема грошей у бюджеті для нормальної зарплатні інспектору ДПС. Не вистачає коштів на реконструкцію доріг та влаштування елементарних засобів безпеки на дорогах, таких як розмітка, освітлення пішохідних переходів, не кажучи вже про такий космічний прилад, як камера контролю швидкості руху.

Зате бюджет відкритий для придбання мерседесів для влади. Чи повинно так бути?

Ярослав Басілія

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді