Люди Ющенка піаряться на журналістах, а на них самих - Партія регіонів

П'ятниця, 13 квітня 2007, 16:47

Секретаріат президента Віктора Ющенка підтримує акцію "День без політиків", ініційовану провідними телеканалами України.

Як повідомляє прес-служба президента, секретаріат "цілком поділяє мотиви, які спонукали журналістів бодай на день очистити ефір від пінистої хвилі неправди, перекручувань і цинізму".

У секретаріаті президента визнають, що "чи не найчастіше вживаними словами останніх двох тижнів стали "провокація", "погроза", "протистояння", "криза", "захоплення", "розкол", "тиск", "сила".

"Цей агресивний словесний вал викликав у суспільстві тривогу і невпевненість, зронив у душі людей важкі очікування", - сказано в повідомленні.

"Істеричні заяви їхні автори видають за громадянську мужність, а брехню маскують під компетентність і поінформованість. Усе це руйнівною іржею проникає у свідомість, настрої та мотиви", - заявляють в секретаріаті, додаючи, що першими це зрозуміли саме журналісти.

У секретаріаті президента вважають акцію телеканалів "громадянським вчинком, який свідчить про усвідомлення медійниками своєї великої місії в утвердженні суспільних цінностей".

"Секретаріат президента вітає всі благородні прагнення і дії, спрямовані на розвиток нашої Вітчизни", - сказано у повідомленні.

У секретаріаті впевнені: акція "День без політиків" підтвердить, що "життя в нашій країні набагато різноманітніше і яскравіше, аніж це уявляють політичні діячі, і зовсім не зосереджується навколо їхніх персон".

У свою чергу прес-служба Партії регіонів схвалює підтримку секретаріатом президента акції "День без політиків".

"Ми також вітаємо журналістів у намаганні "бодай на день очистити ефір від пінистої хвилі неправди, перекручувань і цинізму", - йдеться у повідомленні.

"І нам теж не до вподоби "агресивний словесний вал", що "викликав у суспільстві тривогу і невпевненість, зронив у душі людей важкі очікування", - зазначає Партія регіонів.

Великим досягненням у прес-службі називають те, що "бодай хоч на день секретаріат президента припинить той самий "агресивний словесний вал", від якого, як свідчить його заява, вже і сам він втомився".

"Маємо надію, що таких днів буде дедалі більше", - зазначають у Партії регіонів.

Як відомо, у п’ятницю, 13-го квітня, телеканали "1+1", ICTV та "СТБ" вирішили провести акцію "День без політиків" і не показувати синхронів будь-яких політиків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді