У Черновецького обіцяють, що от тепер уже все вирішуватимуть кияни

Понеділок, 23 квітня 2007, 11:52

Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс заявляє, що мешканці Києва матимуть реальну можливість вибирати об'єкти, які місто буде будувати в першу чергу.

"Раніше, коли об'єкти капітального будівництва включалися в Програму соціально-економічного розвитку столиці, думкою жителів району, де повинні були будуватися ці об'єкти, ніхто не цікавився. У результаті виникало багато проблем", - сказав Бас.

"Зараз, відповідно до доручення Київського міського голови Леоніда Черновецького, ми збираємо від райдержадміністрацій об'єктивну інформацію з переліком украй необхідних для мешканців об'єктів", - цитує його Ліга.

За словами Басса, у кожному районі повинні пройти громадські слухання, на яких і будуть визначатися найнеобхідніші об'єкти.

За прогнозами столичного керівництва, переважно це будуть лікарні, транспортні розв'язки, школи, пожежні депо, тобто ті об'єкти, відсутність яких створює не тільки "дискомфорт", але і певну небезпеку життєдіяльності.

Басс зазначив, що на даний час проходить низка робочих нарад, на яких керівники районів від імені мешканців міста вносять пропозиції з будівництва. Ці об'єкти будуть включені в середньострокову Програму капітального будівництва, розраховану на чотири роки.

Також перший заступник голови КМДА відзначив, що вже існує певний перелік об'єктів першочергової необхідності. Це реконструкція Московської площі, будівництво туберкульозного диспансеру і соціального житла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді