Черновецький влаштує на Майдані парад для сім’ї

Четвер, 10 травня 2007, 12:07

Головне управління у справах сім’ї та молоді Київської міськдержадміністрації вирішило організувати парад близнюків на Майдані Незалежності до Міжнародного дня сім’ї 13 травня.

Про це йдеться у повідомленні управління, повідомляють "Українські новини".

Святкування Дня сім’ї відбудеться з 12:00 до 18:00 на Майдані й Хрещатику (від вулиці Богдана Хмельницького до Майдану).

На Хрещатику будуть працювати дитячі майданчики з надувними атракціонами і для малювання на асфальті, фотомайданчик для фотографування з казковими героями, спортивний і виставочний (ярмарок книг і іграшок) майданчик, а також інформаційні стенди.

Відбудеться акція допомоги дітям-сиротам зі збирання іграшок і книг для дитячих будинків.

На сцені на Майдані Незалежності о 13:00 будуть танцювати молодята, які одружилися 13 травня, о 14:15 відбудеться виступ боксера, депутата Київської міськради Віталія Кличка.

О 15:00 мер Києва Леонід Черновецький вручить премії самотнім батькам і багатодітним матерям, а також нагородить переможців конкурсу "Сім’я року", серед яких сім’я спортсменки Лілії Подкопаєвої.

Парад близнюків відбудеться о 15:50, а о 18:00 на Майдані розпочнеться концерт, у якому візьмуть участь групи S.K.a.M.C, "Велика перерва", Вова зі Львова.

Як відомо, Міжнародний день сім’ї відзначається 15 травня з 1994 року відповідно до постанови Генеральної Асамблеї ООН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді