Депутати підуть у ГПУ розбиратися з людьми Цушка за футбол

Четвер, 31 травня 2007, 10:17

Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності звернеться до Генеральної прокуратури з приводу дій співробітників МВС під час футбольного матчу "Динамо" - "Шахтар" 27 травня.

"Комітет... заслухав інформацію Міністра внутрішніх справ з приводу подій, які мали місце 27 травня 2007 року на НСК "Олімпійський" під час футбольного матчу між ФК "Динамо" (Київ) та ФК "Шахтар"(Донецьк)", - сказано в повідомленні інформаційного управління апарату Верховної Ради.

"Після тривалої дискусії члени Комітету прийняли рішення звернутися до Генеральної прокуратури України з проханням дати правову оцінку подіям, які сталися 27 травня на НСК "Олімпійський" в місті Києві", - йдеться в заяві.

Водночас, комітет рекомендує міністру внутрішніх справ провести розслідування з метою "притягти до належної відповідальності осіб, які винні у цих подіях".

"Комітет прийняв рішення визнати дії співробітників органів внутрішніх справ під час подій, які сталися 27 травня 2007 року на НСК "Олімпійський" під час футбольного матчу такими, що є неадекватними існуючій загрозі громадському порядку", - наголошується в повідомленні апарату Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді