ICTV готує українцям нічне шоу, а "1+1" подумує про передвиборчий формат

Середа, 13 червня 2007, 17:01

У новому телевізійному сезоні на каналі ICTV може з'явитися нічне шоу, загальна ідея якого перегукується з програмою "Антропологія", що наприкінці 90-х років на російському телеканалі НТВ вів Дмитрій Дібров.

Про це в інтерв'ю "Телекритиці" повідомила режиссер-постановник "Антропології" Віра Кричевська, яка зараз у Києві готує перезапуск "Свободи слова" у новому форматі.

За її словами, в Україні "поле неоране для безлічі форматів", у тому числі і для нічного шоу в прямому ефірі.

"Я бачу, хто може вести подібне нічне шоу, знаю, як його зробити, і, думаю, у найближчі дні виступлю з пропозицією для каналу", - зазначила Кричевська.

"Це не буде "Антропологія" у чистому вигляді, а інший нічний проект для цієї ніші... Я дуже розраховую, що вмовлю людину, яку бачу в кріслі ведучого. Упевнена, вийде прекрасний нічний проект для ICTV", - заявила вона.

За словами Кричевської, у даний час ведуться активні переговори з кандидатом на роль ведучого.

Як відомо, Кричевська – один із трьох авторів шоу "Свобода слова" на НТВ. У 2005 році вона разом із Савіком Шустером готувала запуск аналогічного проекту на ICTV і в даний час готує перезапуск програми.

Героями ефірного шоу "Антропологія" Діброва на НТВ були актори, письменники, музиканти й художники.

* * *

Вихід програм "Епіцентр", "Я так думаю" та "Чорним по білому" на каналі "1+1" призупинено, а їхні ведучі пішли у відпустку до кінця літа.

Проте поки що невідомо, чи будуть ці проекти відновлені в новому сезоні. У сітці мовлення на вересень названі ток-шоу ще не стоять.

За інформацією "Телекритики", вони можуть зазнати серйозного переформатування, або ж їх ведучим запропонують інші проекти.

Тим часом, керівництво каналу розглядає можливість запуску нового суспільно-політичного ток-шоу у "передвиборному" форматі, якщо цього вимагатиме політична ситуація в країні, ще до початку осені.

Прес-служба каналу не володіє інформацією щодо припинення або відновлення виходу "Епіцентра", "Я так думаю" і "Чорним по білому" в новому сезоні, але наголошує, що літня "відпустка" ток-шоу – звична практика для "1+1".

Генеральний директор "1+1" Юрій Морозов коментувати ситуацію відмовився.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді