"Інтер" і "Мегаспорт" будуть глашатаями олімпійських досягнень

Понеділок, 25 червня 2007, 12:55

Телеканали "Інтер" і "Мегаспорт" оголосили про співробітництво з Національним олімпійським комітетом України.

Угоду про партнерство строком дії до кінця 2008 року керівництво телеканалів "Інтер" і "Мегаспорт" та президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка підписали 2 червня поточного року.

Відтепер канали мають статус генеральних інформаційних партнерів НОК України, повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-службу "Інтера".

Як сказано в повідомленні, метою співробітництва є розвиток олімпійського руху в Україні і популяризація спорту і здорового способу життя в цілому.

Висвітлення в ефірах "Інтера" і "Мегаспорта" всіх офіційних подій, які організовуються чи проходять під патронатом НОК, включаючи підготовку українських спортсменів до Олімпійських ігор у Пекіні, а також самі олімпійські змагання, буде сприяти досягненню цієї мети, вважають учасники договору.

"Підписання угоди з провідними телеканалами – крок уперед для Національного олімпійського комітету", - цитує Бубку прес-служба НОК.

"Ми і раніше співпрацювали з комітетом, а тепер одержали офіційне визнання своїх дій, що послужить відмінною платформою для реалізації нових проектів, а також надасть перспективні важелі у висвітленні найцікавіших спортивних подій країни", - зазначив гендиректор "Мегаспорту" Олександр Ларін.

Початок офіційному співробітництву телеканалів і НОК поклало спільне проведення Олімпійського дня бігу в Україні 23 червня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді