Соціологи не залишили шансів Морозу, а Луценко обігнав Симоненка

Понеділок, 25 червня 2007, 14:28

Партія регіонів, блок Юлії Тимошенко, блок "Наша Україна", блок "Народна самооборона" і Комуністична партія проходять у Верховну Раду за результатами опитування, проведеного дослідницьким центром TNS Ukraine.

Про це свідчать результати опитування, які мають Українські новини.

У ході опитування респондентам запропонували відповістити на запитання, за кого б вони проголосували, якби вибори в парламент відбулися найближчої неділі.

При цьому 31,7% опитаних висловили готовність проголосувати за Партію регіонів, 17,8% - БЮТ, 8,3% - НУ, 3,5% - за "Народну самооборону", 3,3% - за КПУ.

Крім того, 1,4% респондентів готові проголосувати за Соціалістичну партію, 0,9% - за Народну партію, 0,8% - партію "Віче", 0,6% - Прогресивну соціалістичну партію, по 0,3% - за блок "Рух - Українська правиця" і Партію промисловців і підприємців, по 0,2% - за партію "Пора" і Українську народну партію, по 0,1% - за Народний Рух і Соціал-демократичну партію (об'єднану).

Крім того, 0,3% готові проголосувати за яку-небудь іншу політичну силу.

Водночас, 12,4% опитаних не мають наміру брати участь у таких виборах, 11,2% - не змогли відповісти, 6,4% - проголосували б проти всіх.

Опитування було проведено в червні, було опитано 1 200 респондентів віком 16-75 років, статистична похибка вибірки не перевищує 3%.

Як повідомляло агентство, Ющенко призначив позачергові вибори Верховної Ради на 30 вересня.

TNS Ukraine очолює Микола Чурилов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді