Українцям готують "Інтерактивні вибори"

Вівторок, 26 червня 2007, 13:25

Інформаційно розважальний портал iPlus каналу "1+1" заявляє про намір запровадити в рамках своєї нової інтерактивної платформи проект, присвячений передвиборчій кампанії до Верховної Ради.

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-службу "1+1".

Як зазначається у повідомленні, проект має робочу назву – "Інтерактивні вибори 2007" і спрямований на спілкування між політичними кандидатами та їхніми виборцями.

"Інтерактивні вибори" мають реалізуватися через спеціальний розділ Інтернет-порталу iPlus – "площадки" (майданчики) для користувачів Інтернету для обміну думками, інформацією та пропозиціями щодо майбутніх виборів.

Як зазначається, проект переслідує дві основні цілі.

Перша з них – надати політичним партіям та блокам "інтерактивну площадку" для представлення своїх цілей діяльності та передвиборчих програм (через текстові, фото- та відеоматеріали, які можна постійно оновлювати).

Другою метою проекту є надання можливості виборцям "висловлюватися, обговорювати, коментувати та ділитися інформацією" щодо перебігу передвиборчої кампанії.

Проект передбачає, що голосувальники матимуть змогу коментувати програми партій, викладати власні фото- і відеоматеріали.

Старт "Інтерактивних виборів 2007" на iPlus планується разом з офіційним початком передвиборчої кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді