Ющенко відправив свою доньку у табір в плацкарті

Вівторок, 10 липня 2007, 19:36

Дочка президента Віктора Ющенка Софійка проведе табірну зміну в оздоровчому комплексі "Лімниця" в селі Вістова Калуського району Івано-Франківської області.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Івано-Франківської міськради, у відданні якої знаходиться цей відпочинковий комплекс.

Цього року "Лімниця" приймає 200 пластунів молодшої групи з різних регіонів України, зазначається в повідомленні.

Діти відпочиватимуть разом зі своїми вихователями. Молодша група пластунів – 100 дітей - розміститься у корпусі. Дещо старші діти розмістяться у наметовому містечку.

За даними прес-служби, такий відпочинок в оздоровчо-відпочинковому комплексі "Лімниця" для пластунів - перевірка здобутих протягом року знань.

Для найменших тут організовано насичену програму. За час відпочинку діти знайомитимуться з історією пласту, з правилами поводження на природі, вчитимуться надавати першу медичну допомогу та готувати їжу на вогнищі. Також передбачено різноманітні ігрово-спортивні заняття.

Як зазначається на сайті Івано-Франківська, тривалість зміни – 18 днів. Харчування дітей 5-разове (17 грн. в день на 1 учня).

Згідно із інформацією, розміщену на сайті, кошторисна вартість путівки за зміну складає 832 грн. за зміну.

Як повідомила прес-секретар Катерини Ющенко Марина Антонова, за перебування Софійки в таборі заплатили стільки, скільки за перебування інших дітей. Проте, за її словами, Софійка перебуватиме у таборі 10 днів, а не 18, тому вартість путівки була меншою.

Крім того, Антонова повідомила, що дружина президента подарувала дітям з табору книжки про українських гетьманів.

"Діти їхали у звичайних плацкартних вагонах, умови в таборі однакові для всіх дітей і ніяких привілеїв для Софійки нема", - сказала також прес-секретар Катерини Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді