Голосування за ідею Томенка намагалися сфальсифікувати?

Вівторок, 31 липня 2007, 12:10

Голосування за сім чудес України на офіційному сайті акції призупинено до 1 серпня.

Як повідомляє адміністрація сайту, 28-30 липня цього року були зафіксовані спроби деяких недобросовісних відвідувачів сфальсифікувати результати голосування.

У зв’язку з цим Оргкомітет акції вирішив призупинити голосування та відновити результати станом на 28 липня. "Накручені" голоси були анульовані, а IP з якого намагалися "накрутити" голосування - забанений, повідомляє сайт акції.

Прес-служба оргкомітету офіційно заявляє, що на сьогодні 10-ку найрейтинговіших пам’яток складають: заповідник "Кам’янець", дендропарк "Софіївка", заповідник "Хортиця", музей "Писанка", заповідник "Херсонес Таврійський", Києво-Печерська Лавра, Хотинська фортеця, Лівадійський палац, Софія Київська й Одеський оперний театр.

Голосування буде відновлено 1 серпня о 9.00. До цього часу буде вдосконалено технічну безпеку сайту, зокрема захист від "накручувань" голосувань.

Як відомо, голосування за 7 чудес України на однойменному сайті почалось 7 липня і мало тривати місяць. Із 21 номінанта на звання "чудо України" українці мали обрати 7 чудес. Кожен відвідувач сайту міг проголосувати з одного комп'ютера лише один раз.

Офіційне оголошення та нагородження переможців акції заплановано на 21 серпня на території Софії Київської, після того, як враховуючи результати Інтернет-голосування та додаткового анкетування експертів - представників туристичних агентств та науково-дослідних інститутів – будуть визначені переможці.

Ініціатором загальнонаціональної акції "Сім чудес України", яка має на меті "привернути увагу мас-медіа та громадян до найбільш популярних пам’яток історії та культури України", є заступник голови Верховної Ради V скликання, член БЮТ Микола Томенко.

Він очолює раду цієї загальнонаціональної акції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді