Як у Черновецького прихоплюють землю, а потім її дарують

П'ятниця, 31 серпня 2007, 15:26

До "Української правди" потрапив досить дивний документ. Це заява, з якою заступник голови Київської міської адміністрації Віталій Журавський звернувся до свого шефа міського голови Леоніда Черновецького минулого тижня.

"Прошу виділені мені та синові сесією Київради від 22.08.2007 року земельні ділянки під будівництво приватного будинку по 0,1 га передати Голосіївському районному відділу освіти для будівництва дитячого садочка, який потребують мешканці цього мікрорайону"

Цікаво, що усі події, про які йдеться в зверненні сталися в один день – 22 серпня поточного року.

Зранку Київміськрада проголосувала про виділення родині Журавських 0,2 га землі (20 соток). А вже через декілька годин, збентежений такою "несподіваною" щедрістю колег з міської ради, пан Журавський особисто заніс Черновецькому вищевказану заяву.

Міський голова тут же в присутності свого заступника дав згоду на такий акт благодійності. З притаманною йому манією величі і безграмотністю Черновецький не забув вказати свій пост, зробивший при цьому одразу декілька помилок, які тут же сам і виправив.

Такий безперечно благородний вчинок мав би стати прикладом для всіх інших чиновників Київської адміністрації… Якби не один нюанс.

За джерелами "Української правди" між голосуванням міської ради і підписанням мером листа від Журавського до обох з них поступив дзвінок від голови передвиборчого штабу Партії регіонів Бориса Колеснікова.

"Їм дуже доступною і простою мовою пояснили, що в той час, як "регіони" усіма силами намагаються закріпитися в Києві, такі вчинки не личать Київському голові, що іде за списками Партії регіонів", – розповіли "УП".

Залишається лише здогадуватися, що буде коли Партія регіонів все ж таки закріпиться в Києві.

За інформацією УП, між Леонідом Чернівецьким і партією влади є домовленість про повне безкоштовне підпорядкування усіх міських структур керівництву "регіонів".

Виключення становить лише муніципальний медіахолдинг, який за свою лояльність буде отримувати відповідне грошове "заохочення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді