Черновецький посадить у під'їздах Києва охоронців

Субота, 13 жовтня 2007, 10:59

Функції працівників служби консьєржів віднесені в Києві до охоронної діяльності.

Відповідне розпорядження від 10 жовтня підписав київський міський голова Леонід Черновецький.

Рішення прийняте, з огляду на необхідність створення додаткових робочих місць і забезпечення соціального захисту працівників цієї служби, відзначається в документі.

Відповідно до розпорядження, Головному управлінню житлового господарства і Головному фінансовому управлінню разом з районними держадміністраціями доручено внести на розгляд Київради пропозиції щодо визначення в бюджеті міста необхідних коштів на утримання служби консьєржів у житлових будинках, що перебувають у віданні підприємств, установ і організацій комунальної власності.

У свою чергу, Головне управління житлового господарства після визначення джерел і обсягів фінансування зобов'язано на конкурсних умовах визначити підприємства, установи й організації, які за допомогою служби консьєржів будуть здійснювати охорону житлових будинків, і підтримувати правопорядок у мікрорайонах міста Києва.

Це ж управління повинно здійснити методичну, правову й організаційну допомогу об'єднанням співвласників багатоповерхових будинків і житлово-будівельних кооперативів щодо надання цій службі офіційного статусу.

Інвентаризація приміщень і майна, що було надано службі консьєржів за рахунок бюджетних засобів, повинна бути проведена протягом місяця.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді