Комсомолець зразка 1963 року

Вівторок, 16 жовтня 2007, 11:49

Я - комсомолець зразка 23 лютого 1963 року, куди вступив добровільно. І вже в ті часи, аналізуючи, чому я і мої однолітки, друзі не будували БАМ, розумів суть питання. Всесоюзне ударне комсомольське будівництво БАМ будували ув'язнені, яких верхівка країни - ЦК КПРС - чомусь іменувала комсомольцями.

Цього року минає 90 років з тих пір, як владу на території колишньої радянської імперії, проповідуючи інтереси народу, захопила партія убивць, провокаторів і терористів. І яка, прикриваючись інтересами трудящих, майже протягом століття сіє у світі зло.

Так, з партійним квитком у кишені наші батьки і діди під час ВВВ захищали себе і свій народ від фашистського ярма.

Так, це наш народ, і попереду - знову кращі, багато хто з тим же партквитком відбудовували зруйновані заводи, фабрики, міста і села, відновлювали столицю України, Київ.

Так, це наш народ, комуністично-стаханівський рух піднімав і рухав уперед зруйнований Донбас. У той же час, багато хто пам'ятає і знає, як створювалися комуністичні ідеали, як був створений комуністичний міф про Стаханова, і як він прожив своє життя.

Так, це наша рідна комуністична партія, прагнучи будь-яким шляхом вдержати владу, створюючи ідолів і ворогів, убивала, кидала у в'язниці сотні тисяч ні в чому не винних громадян своєї країни або наших сусідів. Тих, які залишалися живими, через ГУЛАГ направляли будувати Біломор-канал, БАМ, піднімати Сибір.

Так, ця партія чикатіло-Леніна методично і цілеспрямовано, протягом усього свого правління, знищувала кращих синів України - її вчених, інтелігенцію, робітників, селян. У цю м'ясорубку під виглядом тих же ворогів народу попадали і кати.

Фактично трудові і військові подвиги в Україні є заслугою її великого працьовитого, багатонаціонального народу, українців, росіян, білорусів, поляків, євреїв, греків, татар і багатьох інших.

Мені в житті довелося поїздити країнами Європи, Америки, Азії й Африки, і усюди, де б я не був, комуністичний режим сприймають як символ насильства і зла. Чому?

На гроші, зароблені трудящими комуністичної імперії, у т.ч. і Народу України, політбюро ЦК КПРС за допомогою танків, кулеметів, терористичних актів і просто убивств, насаджував комуністичний режим в Угорщині, Польщі, Афганістані, Югославії, Ірані і багатьох інших країнах, на території яких втручання з боку комуністичного режиму проходило під грифом "совершенно секретно".

Повинен відзначити, і як говорить її сьогоднішній вождь Петро Симоненко, політика комуністів на подив стабільна і послідовна.

Почавши з убивства царя і його родини, комуністи продовжують сіяти смерть, терор, провокації протягом усього часу їхньої діяльності. Якщо не стріляють і убивають у дружній країні "за численними проханнями і листами" трудящих, то шукають ворогів народу, серед свого народу або своїх соратників. І машина смерті працює стабільно. Засилають у ГУЛАГ, Сибір, на Соловки, на БАМ, розстрілюють і закопують просто за селом або в яру за містом.

І не має значення, у кого стріляти – в ОУН-УПА, петлюрівця, махновця, поляка, українця, куркуля, робітника, лікаря, ученого чи свого, ката-комуніста. Головне - нагнітати страх, істерію і видимість боротьби з ворогом, заради найсвятішого, втриматися при владі.

Може, добродії Голуб, Симоненко або інші "комуняки", як називають їх в Україні, зможуть пояснити такі факти? Чому, після 2-ї світової війни, з того самого народу були утворені 2 Німеччини, і вийшло так, що одна з них розвивалася і процвітала, а друга стабільно існувала? Чому у ФРН народ їздив на фольксвагенах і мерседесах з високим рівнем життя населення і соціальної захищеності, а ті ж німці з НДР їздили на шарабані "Трабант", ссали лапу і харчувалися ідеями комунізму?

Чому той самий корейський народ у північній Кореї ледве зводить кінці з кінцями і мріє про атомну бомбу, а народ Південної Кореї процвітає і будує майбутнє своєї країни?

Я не знаю, доля чи боже провидіння врятувало світ від ідіотсько-маразматичного плану комуністів, що мріяли за допомогою атомної енергії прокласти нові русла і повернути в зворотну сторону течію могутніх російських рік. Про цей "великий задум" у той час писала вся радянська преса. І страшно навіть подумати, до чого б це могло привести...

Описати всі злодіяння правлячої хунти і верхівки КПРС не в змозі жоден журналіст або історик. І,тим не менше, чим раніше в Україні ініціюють 2–й міжнародний Нюрбергський процес, і будуть усім світом судити всі злодіяння і злочини Компартії, тим раніше ті ж рядові комуністи і весь народ України зможуть будувати і розвивати свою країну.

Якщо ми цього не зробимо, вірні ленінці будуть продовжувати розколювати народ України на правий і лівий берег, на махновців і бандерівців, петлюрівців і інакомислячих.

Ініціювати цей процес могла б кожна з провладних партій.

Не треба бути американським або російським політтехнологом, щоб зрозуміти, що дана тема явно підніме інтерес до цієї партії. Але треба з електоратом КПУ провести роз'яснювальну роботу, і паралельно їх підтримати - а це наші батьки і діди, що відстояли нас від фашизму, відновили країну з руїн. Підтримати стабілізацією цін, пенсіями, кого - квартирою, а кого просто добрим словом, від цього виграють усі.

Ну а що стосується нинішніх наших вождів КП (у мене не піднімається рука до цього буквосполучення додавати У), вони не пропадуть. Голуб може стати гарним кухарем або пекарем, а Симоненко - писати мемуари на пенсії або емігрувати в Аргентину.

Лев Дичковський, Донецьк

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді