Черномирдін вважає невдалим жартом акти вандалізму на Говерлі

П'ятниця, 26 жовтня 2007, 15:26

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін називає невдалим жартом акти вандалізму щодо українських національних символів на карпатській горі Говерла 19 жовтня.

"Там усе це зімітовано. Хлопці просто пожартували", - сказав Черномирдін у п'ятницю в ході "гарячої телефонної лінії" у редакції "Комсомольська правда в Україні", повідомляють РИА Новости.

Організація Євразійський союз молоді 19 жовтня поширила фотографії, що свідчать про паплюження національних символів України на горі Говерла в Карпатах.

За словами Черномирдіна, "ніхто нічого не пиляв і ніхто нічого не розбивав".

Він відзначив, що члени ЄСМ сфальсифікували фотографії спилювання герба, а єдине що вони зробили, - це "фарбою намалювали свій знак".

У той же час, посол засудив дії активістів ЄСМ. "Це - погано", - сказав він.

Крім того, Черномирдін заявив, що за наявною інформацією, "російське відділення ЄСМ ніякого відношення до цього не має - "це зробили члени української делегації".

Відповідаючи на питання про те, чи готова Москва видати трьох членів ЄСМ, обвинувачуваних у вчиненому, посол сказав: "Якщо є кого і якщо є за що і якщо це буде обґрунтовано. Усе буде залежати від учиненого".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді