Як Ющенко присягу приймав і дерева саджав

Субота, 10 листопада 2007, 21:03

Президент Віктор Ющенко розпочав суботу з участі в церемонії складання військової присяги молодим поповненням окремого полку глави держави.

Там він підкреслив, що 2009 рік стане роком останнього загального призову до Збройних Сил України, після чого армію буде переведено на контрактну основу.

За його словами, програма переходу армії на професійну основу, яка буде проведена у найближчі два з половиною роки, оцінюється приблизно у 47 млрд. грн.

Пізніше Ющенко відбув до Херсонської області, де взяв участь у мітингу з нагоди відновлення лісу на території Цюрупинського лісово-мисливського господарства та сам посадив кілька дерев.

"Перед нами стоїть просте завдання – всією громадою піднятися і сказати: те, що згоріло у поточному році, буде засаджено у найближчі 6-8 місяців. Я підкреслюю – все, до останнього гектару", – сказав Ющенко.

Посадити дерева на Херсонщині Ющенко прибув разом з своїм молодшим сином Тарасом. Президент зазначив, що своєю присутністю на цій акції він хотів довести, що постраждала територія не залишиться пустелею, а ліси будуть відновлені. Участь у висаджуванні дерев також взяв глава секретаріату президента Віктор Балога.

Після повернення з робочої поїздки на Херсонщину Віктор Ющенко також взяв участь у насадженні дерев на проспекті Миколи Бажана в Харківському районі столиці.

Поруч із Ющенком і Гриценком солдати почувалися напружено
2007, 2008, 2009. Далі армія буде контрактною
Ющенко в степах Херсонщини
Виростивши сина, Ющенко садив дерево разом з ним
Президенту довелося попотіти
Плющ і Балога теж долучилися до корисної справи
Не накопавшись за день, Ющенко ввечері вирішив озеленити й Київ
Фото та інформація прес-служби президента

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді