Черновецький заставить Київ туалетами

Четвер, 15 листопада 2007, 13:14

Київська міська рада затвердила схему розміщення 164-х модульних громадських туалетів на території міста.

Таке рішення Київради ухвалив на сесії, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

Рішення передбачає встановлення 21 туалету в Голосіївському районі – у тому числі в Державному музеї народної архітектури і побуту в Пирогово і біля Національного комплексу "Експоцентр України".

Також передбачено 26 туалетів у Деснянському районі (у парку Дружби народів, на ринку "Юність", у парку Кіото), по 13 туалетів у Дніпровському, Оболонському й Солом’янському районах – на Трухановому острові, біля станції метро "Гідропарк", на Ленінградській площі і Дніпровській набережній, на Куренівському ринку.

Крім того, 8 туалетів планується установити в Дарницькому районі біля станцій метро на Сирецько-Печерській лінії, по 15 - у Печерському й Подільському районах – у тому числі біля Національного спорткомлексу "Олімпійський", на Набережному шосе, біля кас Палацу спорту, у Наводницькому парку, на Поштовій і Контрактовій площах.

Ще 16 туалетів планується установити у Святошинському районі, 24 – у Шевченківському (у тому числі близько 7 станцій метро, на Михайлівській і Львівській площах).

Київрада вирішила провести конкурс серед інвесторів на право установлення й обслуговування цих туалетів, а також забезпечити передачу в оренду інвесторам земельних ділянок під ними.

Крім того, Київрада доручила Київській міській державній адміністрації розробити схему розміщення стаціонарних туалетів з урахуванням перспективної забудови міста і програму їхнього будівництва на 2008-2010 роки.

Раніше Київміськадміністрація пропонувала Київраді затвердити схему розміщення 164 модульних туалетів. За даними КМДА, наразі у Києві нараховується 202 громадських туалети, 182 з яких працюють, а 20 – на ремонті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді