Ющенко попросив бізнесменів особисто взятися за опіку

Вівторок, 11 грудня 2007, 17:45

Президент Віктор Ющенко закликає український бізнес і владу до співучасті у благодійництві на підтримку багатодітних родин.

Про це він заявив під час зустрічі-ланчу з представниками влади та великого бізнесу "Зігрій любов’ю дитину", мета якої – пошук шляхів їхньої співпраці у вирішенні проблем багатодітних сімей.

"Я переконаний, що це є обов’язок – продемонструвати і свою моральність і свою духовність. Коли я говорю про цю ініціативу, я говорю, перш за все, про вашу особисту приватну позицію, вашу особисту заангажованість", – наголосив Ющенко.

Президент акцентував, що це вимагає більшою мірою особистої участі й уваги.

"Я думаю, ми ніколи з вами не будемо спокійні, якщо ми не долучені до цієї соціально важливої справи. Це не тільки проблема грошей, це проблема нашої співучасті", – сказав Ющенко.

Він також повідомив, що має намір створити Національну раду при президентові, яка опікуватиметься вищевказаними проблемами. Він закликав бізнесменів і представників влади віддано і свідомо підійти до участі в цьому проекті.

"Я сподіваюся на вашу персональну участь. Це одна з основних частин цієї програми, без неї вона не відбудеться", – зазначив Ющенко.

Першими ініціативу Глави держави підтримали Рінат Ахметов та Віктор Пінчук.

На зустрічі з Главою держави також були присутні голови обласних державних адміністрацій та представники великого українського бізнесу, зокрема: Рінат Ахметов, Володимир Бойко, Валентин Ландик, Вадим Новинський, Лев Парцхаладзе, Віктор Пінчук, Валерій Хорошковський, Сергій Тігіпко, Олександр Ярославський та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді