Черновецький візьме "слизький" приклад із Москви

Субота, 22 грудня 2007, 16:52

У суботу в Києві о 17:00 на Майдані Незалежності було урочисто відкрито та запалено вогні на головній ялинці України.

В урочистостях взяли участь київський міський голова Леонід Черновецький, перший заступник голови КМДА Денис Басс, начальник головного управління культури та мистецтв Світлана Зоріна, а також голови районних держадміністрацій столиці.

Черновецький перед запаленням вогнів на Новорічній ялинці, зізнався, що хвилюється, оскільки цьогорічна ялинка "є видатним творінням". За його словами, вона найвища в Україні та навіть вища за ялинки країн СНД. Висота ялинки становить 35 метрів.

Після запалення вогнів відбувся святковий феєрверк.

По тому Басс повідомив гостям свята, що міська влада, як і обіцяла, найближчими днями відкриє у Києві на Софіївській площі ковзанку площею 30 на 40 метрів, "на зразок такої, яка є у Москві на Красній площі".

За його інформацією, ковзанка працюватиме аж до березня. Спеціальне обладнання зберігатиме лід навіть при плюсовій температурі, пояснив перший заступник міського голови столиці.

Після урочистого відкриття головної ялинки України на Майдані Незалежності розпочався концерт. Святкові гуляння триватимуть до пізньої ночі.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді