У новорічну ніч на Майдані "запалюватимуть" Ющенко і Черновецький

П'ятниця, 28 грудня 2007, 11:55

Цього року організатори новорічного свята в столиці вирішили зробити новорічну ніч на Майдані Незалежності у форматі сімейного свята.

Уперше на сцені біля головпоштамту виступлять музичні групи для молоді: "Тартак" і "ТНМК", і для старшого покоління – "Пісняри" і французька група "Оттован", які блищали у 80-х роках, пише "Газета по-київськи".

Як розповіли начальник ГУ внутрішньої політики КМДА Володимир Гончарук і режисер Марина Круглова з компанії "Глобал-Арт", які організовують свято, дійство почнеться о 21:00 понеділка.

Вестиме вечір народний артист України Анатолій Гнатюк. Дещо пізніше 9 вечора почнеться фольклорна програма у виконанні народного ансамблю "Червона калина". Після них співатиме дует Ганни Добридневої та Івана Дорна і співак Денис Барканов.

Близько 22.00 свої хіти виконає легендарна білоруська група "Пісняри". За ними для шанувальників музики 80-х з'явиться французька група "OTTAWAN".

Після 23:00 на сцену вийде група "ТНМК". За словами соліста цієї групи – "Фагота" – пісні для новорічної ночі ще не вибрали, але ясно, що це будуть тільки хіти.

Ще невідомо, чи буде мер столиці Леонід Черновецький особисто вітати киян, але вже заплановане його п'ятихвилинне привітання на телеканалі "Київ".

А за десять хвилин до опівночі – о 23:50 – на екранах Майдану покажуть вітальну промову президента Віктора Ющенка, яка закінчиться з новорічним боєм годинника.

Як тільки куранти замовкнуть, на майдані проспівають гімн України і почнеться феєрверк у супроводі лазерного шоу. Салют триватиме рівно 20 хвилин 08 секунд, тим самим символізуючи рік, що настав.

Під кінець, для найстійкіших, проспіває група "Тартак". Закінчиться святкування рівно о першій годині попівночі 1 січня.

Столичне метро в новорічну ніч працюватиме до 3.00–3.30 ранку (точне рішення ще не ухвалене).

При цьому близько 3,5 тис. правоохоронців будуть патрулювати місто під час новорічних і різдвяних свят. Кількість їх буде змінюватися в залежності від ситуації в місті.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді