Українці влаштують на свята 3 тисячі гулянь

Неділя, 30 грудня 2007, 14:01

Охорону громадського порядку та безпеку під час новорічних свят будуть забезпечувати близько 25 тис. працівників органів внутрішніх справ, а в період різдвяних богослужінь – більше ніж 20 тис. правоохоронців.

Як повідомляє прес-служба МВС, 31 грудня 2007 року – 1 січня 2008 року на території держави в майже 3 тис. населених пунктах заплановано проведення понад 3 тис. новорічних масових заходів за участю понад 2,3 млн. осіб. Крім цього, в усіх регіонах відбуватимуться масові гуляння.

6-7 січня 2008 року в понад 13 тис. культових споруд відбудуться різдвяні богослужіння, у яких, як очікується, візьмуть участь близько 6 млн. осіб.

За заявками начальників ГУМВС, УМВС у встановленому порядку залучатиметься необхідна кількість військовослужбовців внутрішніх військ.

Прес-служба також повідомляє, що напередодні новорічних і різдвяних свят працівниками органів внутрішніх справ установлено 896 фактів продажу піротехнічних виробів без відповідних документів та 707 фактів торгівлі ними в невстановлених місцях.

Усього вилучено майже 2 млн. піротехнічних виробів, з яких понад 1,7 млн. – петарди. За порушення правил торгівлі піротехнічними засобами 1349 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та 214 — за протиправне застосування піротехніки.

Робота з попередження надзвичайних подій, пов'язаних із застосуванням піротехнічних засобів триває.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді