Софію зробили слизькою. На черзі Майдан

Неділя, 13 січня 2008, 17:50

До 2009 року влада Києва планує встановити дві ковзанки під відкритим небом - на майдані Незалежності й Софійській площі.

Про це в неділю на урочистій церемонії відкриття першої штучної ковзанки під відкритим небом на Софійській площі заявив заступник глави Київдержадміністрації Віталій Журавський.

"Наступного року ми хочемо встановити ковзанку на майдані Незалежності, біля центральної ялинки, і таку ж ковзанку тут, на Софійській площі", - сказав Журавський.

Заступник глави Київської міськадміністрації відзначив, що відкриття ковзанки є пропагандою європейського способу відпочинку й пропагандою здорового способу життя.

Ковзанка на Софійській площі відкрилася в неділю й буде працювати до 15 березня. Покататися на ній бажаючі зможуть щодня з 10.00 по 23.00. Робочий час буде розділено на сеанси тривалістю по 45 хвилин. Щоб потрапити на сеанс, необхідно буде завчасно на нього записатися й одержати квиток.

"Хто прийде із власними ковзанами, буде кататися безкоштовно, а в кого ковзанів немає, зможе одержати їх в оренду на годину", - відзначив Журавський. Вартість прокату ковзанів складе 25 грн.

Розмір ковзанки становить 40 м на 20 м. За один сеанс ковзанка готова вмістити 100 чоловік.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді