Ющенко змусить Тимошенко і Яценюка пірнати в ополонку?

П'ятниця, 18 січня 2008, 12:50

У суботу, 19 січня, з нагоди Водохреща Господнього, у Гідропарку на 14.00 очікують президента Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка.

Як пише "Комсомольська правда в Україні", на святі також обіцяли бути мер Києва Леонід Черновецький і патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет.

У храмах Києво-Печерської лаври пройдуть святкові служби. Перша почнеться о 7.00 у Хрестовоздвиженському храмі, потім о 9.00 - у Трапезній церкві.

Після цього будуть освячувати воду в колодязях (за Ближніми печерами), названих на честь преподобного Антонія і Феодосія. Потім о 17.00 проведуть вечірні служби в згаданих вище храмах.

На території музею Пирогово в Михайлівській церкві також пройде служба. Початок - о 10.00. Після 12.00 там же освячуватимуть воду.

На Софійській площі біля ковзанки планується святкова програма з виступами фігуристів. На Майдані Незалежності жодних гулянь не заплановано.

У Гідропарку свято почнеться о 13.30.

Публіку стануть розважати фольклорні ансамблі. За фон звучатиме духовна музика. Там же розкажуть про традиції й обряди цього свята.

У каплиці Водохреща Господнього проведуть молебень, після чого освятять води Дніпра і запустять феєрверк.

Як відомо, на Водохреще Ющенко має традицію купатися в ополонці разом зі своїми підлеглими.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді