Ющенко хоче гарантувати перше робоче місце

Вівторок, 29 січня 2008, 18:52

Президент Віктор Ющенко вважає необхідним гарантування першого робочого місця для молодих спеціалістів.

Про це він заявив під час зустрічі з міністром молоді та спорту Юрієм Павленком, повідомляє прес-служба президента.

На законодавчому рівні також має бути гарантоване перше робоче місце молодих спеціалістів, відзначив Ющенко.

Президент також підтримав пропозицію міністра щодо збільшення обсягів фінансування Державної програми забезпечення молоді житлом.

Говорячи про молодіжне кредитування за рахунок Держбюджету, президент відзначив зменшення його обсягів протягом 2004-2006 років.

Щодо питання усиновлення, президент нагадав – 2008 рік оголошений в Україні Роком підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

"Його проведення є вкрай важливим завданням, оскільки охорона дитинства в Україні є стратегічним загальнонаціональним пріоритетом. Особлива відповідальність у цій роботі покладається на міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту", – сказав Ющенко.

Президент також наголосив, що уряд має звернути особливу увагу на питання підготовки українських спортсменів до XXIX Олімпійських ігор та встановлення нормативно-правових преференцій для сфери фізичної культури і спорту у процедурах закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти.

Окремий наголос Ющенко зробив на необхідності матеріально-технічного переоснащення дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

"Кожна дитина від народження і до 18 років має відчувати турботу держави", – сказав Президент.

Йшлося також про підготовку та проведення фіналу ЄВРО-2012 в частині відповідальності міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

У розмові також взяли участь заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький та президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді