Тимошенко отримала "жіночий Оскар" замість запитань

Середа, 30 січня 2008, 15:16

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко запропонувала журналістам вибудувати модель співпраці для всебічного висвітлення діяльності уряду.

Про це вона заявила на початку брифінгу в середу, коментуючи ранкове повідомлення прес-служби Кабміну щодо проведення засідання уряду "без преси".

Тимошенко запропонувала три варіанти співпраці з представниками ЗМІ:

- журналісти приходять на протокольну частину засідання зранку, а потім чекають на його завершення і прес-конференцію за його результатами, "але тоді доведеться чекати – і це, як правило, 2-3 години";

- спілкування з журналістами обмежується лише прес-конференцією, якщо на початку засідання уряду немає "значимих повідомлень";

- протокольна зйомка на початку засідання і інформація на урядовому порталі щодо питань, які розглядалися на засіданні.

Присутні на брифінгу журналісти обрали перший варіант співпраці, і, таким чином, питання було вирішено.

Водночас, під час прес-конференції у середу Тимошенко вирішила обмежитись відповідями лише на три запитання журналістів, мотивуючи це необхідністю своєї присутності на Всеукраїнському форумі "Влада і бізнес – партнери" за участю президента.

Разом із тим, після того, як прем’єрці було поставлено ці три питання, Тимошенко попросила, "якщо запитань більше немає", надати слово представниці "Жіночого журналу".

У наступні 5 хвилин, не зважаючи на репліки журналістів про наявність запитань, представниця цього журналу вручила Тимошенко статуетку за перемогу в рейтингу видання "як найсильнішій жінці України", назвавши її "жіночим Оскаром".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді