Десять запитань туземців до Тараса Кузьо

Понеділок, 26 травня 2008, 16:15

У відповідь на Десять запитань до президента Віктора Ющенка з нагоди його державного візиту до Канади 25-28 травня

1. Чому громадянин іноземної держави пан Кузьо вважає для себе за можливе повчати український народ та українського президента, як їм треба жити й кого підтримувати? Вважає, що туземці без його цінних настанов не впораються?

2. Чому пан Кузьо не бажає давати оцінку фактам залучення людей Медведчука, якого сам називав винним у масових фальсифікаціях, (Портновим, Задорожнім, Губським, Козаком, Іщенком тощо) безпосередньо до найближчого оточення Тимошенко?

3. Найближчий соратник Юлії Тимошенко – Андрій Портнов – від імені БЮТ через ЗМІ відверто поширює ідеологеми Віктора Медведчука та називає президентські ініціативи щодо встановлення відповідальності за заперечення Голодомору, визнання вояків УПА та приєднання до НАТО "провокацією Банкової".

Ані БЮТ, ані Тимошенко не заперечили цих тез. Чому пан Кузьо не критикує цю, вочевидь, офіційну позицію Блоку Юлії Тимошенко?

4. Чому ані БЮТ, ані Тимошенко не дали офіційної оцінки заявам Юрія Лужкова про статус Севастополя? Чи не є це ще однією ознакою зміни позиції керівництва блоку щодо захисту української територіальної цілісності?

5. На конкурс з продажу Одеського припортового заводу подали заявки структури "Газпрому", Дмитра Фірташа та Ігоря Коломойського. Кого з них підтримує сам пан Кузьо, оскільки принципово наполягає на необхідності проведення саме ТАКОЇ приватизації?

6. Чому пан Кузьо принципово не дає застосування безпосередньо з боку Тимошенко та першого віце-прем'єра Олександра Турчинова адміністративного ресурсу на виборах в Києві - агітація за свою політичну силу з використанням своєї посади та використання бюджетних коштів в інтересах однієї політичної сили?

Чи не означає це схвалення з його боку методів ведення передвиборчої боротьби у стилі Віктора Медведчука?

7. Як оцінює пан Кузьо системну співпраці БЮТ та Комуністичної партії України? Чому БЮТ солідаризуються з давньою стратегічною метою Кремля та комуністів ліквідувати посаду президента України?

8. Чому останнім часом антипрезидентські ідеологеми, що поширює пан Кузьо, дивним чином (навіть у дрібницях) співпадають з ідеологемами, що готуються для російських ЗМІ в Кремлі? Чому пан Кузьо так відверто проводить інтереси ФСБ в Україні та на Заході?

9. Чи декларує борець з корупцією та тіньовими доходами пан Кузьо свої прибутки від тіньової політичної діяльності – відстоювання інтересів Тимошенко та її оточення у країнах Заходу?

10. Чи збирається пан Кузьо брати участь у програмі "Битва екстрасенсів", оскільки вже тривалий час демонструє видатні паранормальні здібності, легко читаючи думки президента України та людей з його команди?

Оксана Білозір

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді