Ющенко і Байден саджали калину і пили "Кока-Колу"

Вівторок, 21 липня 2009, 19:03

У вівторок президент Віктор Ющенко влаштував своєму високому американському гостю, віце-президенту США Джозефу Байдену масштабну культурну програму.

Після переговорів і спільної прес-конференції Ющенко повів Байдена традиційним маршрутом – спочатку до Меморіалу пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років, а потім – на висадку калин.

Після сеансу трудотерапії прогулянка Ющенка і Байдена увійшла у геть неформальне русло і продовжилася спілкуванням з киянами.

Програма зустрічей закінчилася у пивному пабі, куди Ющенко завів Байдена. Як з’ясувала "Українська правда", у пабі високі гості були у супроводі мера Києва Леоніда Черновецького, його заступника Євгена Червоненка та глави секретаріату президента віри Ульянченко, яка замовила Ющенку і Байдену суто американський напій - "Кока-Колу".

Після посиденьок з Ющенком Байден поїхав на тет-а-тет з Юлією Тимошенко.

Байден в гостях у Ющенка
Покладання свічкок до меморіалу жертв Голодомору - традиційний пункт програми, який не вдалося уникнути ще нікому з високих гостей Ющенка
Ще один традиційний пункт програми - висадка калин
Трудотерапія явно сподобалася Байдену
"А чи не піти нам у паб?"
Байден пішов у народ
Ющенко і Байден посиділи у пивному пабі. Віра Іванівна не розгубилася і замовила традиційний американський напій "Кока-Колу"
"Хорошо сидим"
Ющенко і Байден вдарили по пляшці 

Фото прес-служби президента

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді