90 днів ганьби для української влади

Четвер, 22 жовтня 2009, 14:37

Вітаю з офіційним стартом передвиборчої президентської кампанії-2010!

За всіма оцінками, які звучать з вуст фахівців, це буде жорстока боротьба, а просто ганебна, з величезною кількістю чорного піару, споживачами якого, на жаль, станемо саме ми, виборці України.

На початку осені виповнився рік з початку світової кризи. Для багатьох урядів країн це був важкий і відповідальний період, перевірка на професійність у запровадженні нових ефективних механізмів в економіці.

А для нас це був рік протистояння майбутніх кандидатів в президенти, де всі працюють проти всіх. На жаль, саме за такою схемою живе український політикум.

Здавалося б, саме в період передвиборчої гонитви, що триватиме дев’яносто днів, треба продемонструвати напрацьовані схеми, сформований стратегічний план розвитку країни на майбутні роки.

Та ні, куди там. За це ж потім доведеться відповідати, а їм і на голому популізмі добре.

Таке враження, що на наступні три місяці Україна буде приведена в стан бойової готовності, не знаєш хто і з якого табору викине чергову порцію компромату.

Ось вже другий тиждень Україна копирсається в скандалі з педофілією. Питання, звісно, серйозне і потребує детального розслідування. Та цим має зайнятися правоохоронні органи – прокуратура, міліція, – а коли слідчі дії будуть завершені, довести до відома громадян країни, хто насправді винен.

Так ні! Всі швидко почали розбиратися де, як, коли, за яких обставин це відбувалося. Шановні політичні діячі! Таке відбувається кожен день – тисячі зґвалтувань, наркоманія, збільшення хворих на СНІД, жорстокі пограбування. Це реалії, в яких ми живимо.

Звісно, протистояти цьому злу ніхто "за просто так" не поспішає. Бо ж це не принесе політичних дивідендів.

Здавалося б, все обговорили, зробили висновки, давайте працювати! Так ні, черговий резонансний скандал – нібито знайшли документи, що підтверджують причетність одного з кандидатів на пост президента Україні в побитті жінки і в згавлтуванні.

Страшно жити! Не влада – а суцільні вбивці, ґвалтівники, педофіли, а ми ще й з цієї шайки вибираємо яке ж зло менше. Так з такими лідерами ми через якихось півроку в африканський союз не зможемо потрапити, що там вже казати про перспективи членства в ЄС.

Давайте навчимося мислити, протистояти суцільній політичній ганьбі, що панує в країні сьогодні. Вибори президента на наступні п’ять років покажуть хто ми є насправді.

Громадяни, що вірою і правдою відстоюють свої права, чи воли, що йдуть за покликом палиці господаря.

 

Денис Марчук, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді