Інавгурація Ющенка. За лаштунками

Неділя, 23 січня 2005, 16:20
VIP-гості інавгурації. Зліва: Британський міністр у справах Європи МакШейн показує послу Брінклі помаранчеву шапку. Разом із шарфиком він придбав її на київському Майдані. Справа: Міністр закордонних справ України Грищенко у автобусі для президентів і прем'єрів.

 
 
Гості з Росії. Зліва: Депутат Держдуми від блоку "Родіна" Олександр Бабаков. Прийнято вважати, що він є представником "лужніковської групи", яка володіє українськими обленерго та готелем "Прем'єр-палас". Справа: друг українських правих Борис Нємцов.

 
 
Зять президента Ющенка Олексій і дочка Ющенка Віталіна. Як казав головлікар пологового будинку, де народжувала Віталіна, Олексій - "простий хлопець, гарний такий мужик, ніякий не американець".

 
 
На інавгурації на Майдані. Зліва - направо: Борис Нємцов, охоронець Юлії Тимошенко, Юлія Тимошенко, її дочка, ще один охоронець Тимошенко, Петро Порошенко, Іван Плющ, дружина Порошенка Марина, Святослав Вакарчук, його батько, лікар Ющенка в австрійській лікарні "Рудольфінерхаус" Микола Корпан, глава РАТ "ЄЕС Росії" Анатолій Чубайс.

 
 
Іноземні гості на інавгурації на Майдані: спікер Бундестагу Вольфганг Тірзе слідкує за перекладом промови Ющенка, прем'єр Нідерландів Ян Балкененде, спікер парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе, президент Польщі Александер Квасьневський, держсекретар США Колін Пауелл з дружиною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді