Тимошенко оприлюднила декларацію, від якої хочеться плакати

Четвер, 4 серпня 2005, 16:48

Інтрига доходів Юлії Тимошенко розв’язалася і відразу народила нові запитання: як вона може прожити на такі мізерні кошти?

У четвер під час прес-конференції Тимошенко в чергове запитали щодо її декларацію про доходи. Як відомо, вона повісила на сайті Кабміну лише довідку про зарплату з Верховної Ради за минулий рік. А це зовсім інше, ніж в неї випитували журналісти. Бо в декларації, наприклад, також вказують квартири-машини-дачі, рахунки в банках і акції підприємств.

Тобто декларація Тимошенко, як припускала преса, відбиватиме її бурхливе бізнес-минуле. Але трапилося диво...

У четвер Тимошенко пообіцяла поставити декларацію на сайт уряду. Однак, вирішивши не чекати, кореспондент "Української правди" звернувся безпосередньо до помічниці Тимошенко Ольги Трегубової. Вона підтвердила, що документ готується до оприлюднення, але погодилася дати декларацію ще до того, як вона з'явиться на урядовому порталі.

Те, що ви бачите нижче – не дивуйтеся, це справжня декларація Юлії Тимошенко. За весь минулий рік вона отримала лише 60 665 гривень зарплати і 5 062 гривні матеріальної допомоги.

Серед членів родини у декларації Тимошенко значиться лише чоловік Олександр – очевидно, оскільки донька проживає окремо, її у цьому документі не відобразили. Так ось, Олександр Тимошенко за 2004 рік не заробив ні копійки (!) – можливо, причина в тому, що він був у бігах через порушену Генпрокуратурою часів Кучми кримінальну справу.

Ще у членів сім'ї Тимошенко (мова іде, як можна зрозуміти з декларації, про Олександра) є квартира площею цілих 32 квадратних метри і гараж на 18 квадратів. У Юлії Тимошенко є 900 гривень на рахунку в українському банку, у Олександра Тимошенко – 16 тисяч гривень за кордоном плюс ті ж таки 900 гривень в Україні.

І все! Наче і не існувало на цьому світі корпорації "Єдині енергетичні системи України", епітетів на адресу Тимошенко "місіс 11 мільярдів доларів" і решти цікавих деталей її життя.

Видається, що така бухгалтерія родини Тимошенків у багатьох викличе сльози співчуття. "Українська правда" тим часом з нетерпінням чекає, коли Юлія Володимирівна, як і обіцяла, відвезе показати будинок, який вона орендує. Ми також обіцяємо продовжити розслідування щодо задекларованих прибутків вітчизняного прем’єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді