Рудьковський вирішив спитати у людей, як вони хочуть обслуговуватись на залізниці

Середа, 1 серпня 2007, 12:36

Міністерство транспорту й зв’язку виносить на розгляд та громадське обговорення проект постанови Кабінету міністрів про внесення змін до порядку обслуговування громадян залізничним транспортом.

Як повідомляє прес-служба Мінтрансу, "Укрзалізниця" розробила проект цієї постанови "з метою підвищення якості обслуговування громадян та спрощення процедури оформлення квитків на проїзд залізничним транспортом".

Зокрема, запропоновані зміни до порядку обслуговування залізничним транспортом передбачають оформлення повних та дитячих проїзних документів без подання паспорта чи іншого документа, який посвідчує особу.

Окрім того, проект постанови передбачає можливість поновлення склеєних, підмочених, обгорілих або розірваних проїзних документів за наявності достатньої інформації на проїзному документі для його поновлення.

У даному випадку за поновлення проїзного документа сплачується плата, встановлена суб’єктом господарської діяльності, йдеться в проекті змін.

"Таким чином, у громадян відпаде необхідність повторної оплати проїзних документів у випадку пошкодження наявного квитка", - зазначає прес-служба міністерства.

"Проект розроблено з метою забезпечення дотримання принципів державної регуляторної політики щодо відповідності форм та рівня державного регулювання господарських відносин реальним потребам ринку, досягнення у регуляторній діяльності балансу інтересів суб’єктів господарювання, громадян та держави", - наголошується в повідомлені.

Зауваження і пропозиції щодо зазначеного проекту слід направляти до 11 серпня на адресу "Укрзалізниці": 03680 м. Київ, вул. Тверська, 5, uztarif@lotus.uz.gov.ua, а також Державному комітету з питань регуляторної політики та підприємництва: 01011 м. Київ, вул. Арсенальна, 9/ 11.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді