Син депутата розбив уночі десяток машин і вбив людину

Четвер, 17 січня 2008, 10:30
Винуватцем великого ДТП в Одесі, у результаті якого загинула людина і були розбиті більш як 10 автомобілів, виявився син заступника голови Одеської облради Фелікса Петросяна 18-річний Фелікс Петросян.

За інформацією сектора зв'язків із громадськістю обласного ДАІ, у суботу о 3 годині ночі по вулиці Вільямса рухався автомобіль "Тойота Прадо", водій якого знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Не вибравши безпечну швидкість руху і дистанцію, водій вчинив зіткнення з автомобілем "Деу Ланос", що рухався попереду у тому ж напрямку.

Після зіткнення "Деу Ланос" зробив наїзд на автомобіль, що стояв праворуч по ходу руху, "Міцубіші Ланцер", після чого той зробив наїзд на припарковану праворуч від нього "Тойоту Королу", що після цього зробила наїзд на "Тойоту Камрі", що також стояла на парковці.

У свою чергу "Тойота Прадо" після зіткнення з "Ланос" зробив наїзд на автомобіль "Міцубіші Галант", що стояв ліворуч, що після цього протаранив "ВАЗ 2101", після чого той зробив наїзд на "Деу Сенс", що стояв попереду.

Після наїзду автомобілем "Прадо" на "Міцубіші Галант", продовжуючи рух по зустрічній смузі, зробив наїзд на припаркований ліворуч "БМВ 525", після цього "Прадо" наїхав на припаркований позаду "БМВ" автомобіль "Джак", внаслідок цього вантажівка протаранила припаркований позаду "Ауді А3".

Водій "Деу Ланос" помер на місці події, одержали тілесні ушкодження пасажирка цього авто і водій "Міцубіші Галант".

"Газета по-одесски" встановила, що водієм "Тойота Прадо" виявився син заступника голови Одеської облради, голови Партії пенсіонерів України 18-річний Фелікс Петросян, студент Юридичної академії.

Батько винуватця ДТП Фелікс Едуардович Петросян у коментарі заявив: "У нашій родині велике горе. Я вважаю, що газети зараз "розживаються" за рахунок цієї трагедії".

За його словами, він переживає, як залагодити справи з потерпілими: "Мій син теж сильно постраждав, але про це усі мовчать. Він спочатку не помітив, але через 2 дні в нього почалися приступи блювоти, тремтять руки, сильно забите коліно, і взагалі дуже великі проблеми з головою!".

"Я зараз влаштовую його в обласну лікарню в неврологічне відділення. Дружина теж ледь не злягла. І взагалі, я не вважаю, що це привід для такої публікації. Скільки аварій щодня, і з трупами теж, чому про це не пишуть?", - запитав депутат.

"Звідки взагалі інформація, що постраждали 11 машин? Ви бачили, як вони постраждали? Там бампер зачеплений, там ще якийсь дріб'язок. Зараз йде слідство, і до його закінчення я не буду давати коментарі. Я буду подавати позови проти всіх ЗМІ", - додав він.

Загиблому водієві, Володимиру Рошку, було 28 років. Згідно ККУ, за порушення правил, що стали причиною смерті або важких тілесних ушкоджень, передбачається позбавлення волі терміном від 3 до 8 років з позбавленням права керування терміном від 3 років або без такого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді