То причиною поразки є пані Забужко!?

Понеділок, 15 лютого 2010, 13:35

"Привіт, ті, що проти обох. Ви наші розумні, кмітливі вимогливі... Забужко вставайте!" Такий гнівний, напівхамський заголовок міститься в останньому повідомленні на блозі БЮТівського політтехнолога Олега Медведєва.

Вибори вже давно скінчились, а передвиборча істерія розпочата перед виборами, по інерції продовжується далі. Можливо вищезгаданий добродій просто боїться, що не отримає обіцяні бонуси, бо вибори програні, тому потрібно швиденько розпочинати пошук винних.

Браво пане Медведєв! ви швидко їх знайшли, цих негідників, зрадників і саботажників, ними виявились 4,36% українців з "відомим політичним інтриганом" пані Забужко на чолі. Які просто голосували проти зла, не важливо більшого чи меншого.

І ще до речі не відомо, хто з двох кандидатів менше зло, бо завдяки різним там політтехнологам, цих осіб настільки демонізували в різних частинах України, що в їх обличчі населення починає ненавидіти цілу частину країни.

Не забудьте ще про одного винуватця - президента. Добряче пообливайте його на прощання брудом, за те, що він насміливсь поламати плани БЮТ по зриву виборів, підписавши зміни до закону "Про вибори президента України".

Ну і на десерт ще можна звинуватити лідерів провідних країн, що спішно визнають Януковича переможцем. Особливо підступними зрадниками є лідери Франції та Німеччини, бо перед виборами, згідно з інформацією БЮТ, вони палко підтримували пані Тимошенко, шкода тільки, що вони самі про це не знали.

Не знаю чи пан Медведєв читає коментарі на своєму блозі, я б радив почитати - дізнається думку тих негідників, що не належать до фанклубів обох кандидатів.

Ось зокрема одна з них:

"Wasserfall _ 14.02.2010 15:30

Кляті "противсіхи", не підтримали євроатлантичні прагнення Уколова та Лозинського! Не оцінили "пєрєможні" газові угоди! Не висловили подяку "прємьєрці" за боротьбу з кризою!

Це перші вибори, на яких мала, але вже вагома частка людей не повелась на вашу з регіонами істерику "голосуй за мєншєє зло, а нє то проіграєшь". І не треба на цих людей кивати - який результат роботи ЮВТ, такий і результат на виборах".

Особисто я вважаю, що найбільшим винуватцем поразки демократичних сил на минулих виборах є сама Юлія Володимирівна. Саме вона на своїх руках принесла перемогу Віктору Федоровичу. У всьому винна ця її патологічна жадоба влади, що заступає здоровий глузд.

З цього приводу є підходяще прислів'я, яке напевно ВФЯ подумки адресував ЮВТ після оголошення результатів виборів - "жадность фраера погубит".

Якби Юлія Володимирівна змогла пересилити себе, якби змогла домовитись з Тігіпком (він президент - вона прем'єр) і зняла на його користь свою кандидатуру, то, як показують результати опитування проведеного компанією GFK NOP, Тігіпко випередив би Януковича майже на 11,5%.

Ну або, якщо вже так не підходив Тігіпко, то просто залишити ВФЯ з графою проти всіх. Гарантовано "проти всіхів" було б понад 50%.

Чи все ж таки була надія на зрив виборів і подальші махінації? В будь-якому випадку та неосвічена, кремлівська ганьба, що називатиме себе президентом України наступні 5 років, лишається на совісті самої Юлії Володимирівни.

Павло Северин, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами