Янукович створив переговорну групу зі здачі України Росії?

Вівторок, 12 червня 2012, 15:28

Одне з найдавніших московських інтернет-видань ПРАВДА.Ру, яке має репутацію собачої відданості Кремлю, опублікувало примітну бесіду головного редактора Інни Новикової з депутатом Державної Думи Росії, членом генеральної ради партії "Єдина Росія" Євгенієм Федоровим, присвячене дню Незалежності держави, яке святкується 12 червня.

Вона озаглавлена більш ніж претензійно "Украина - ключ к суверенитету РФ".

Виявляється, за переконаннями цього далеко не другорядного політика, засохне на корені, подавиться в корчах, безславно вичахне Росія зі своїми нафтою та газом, якщо до її складу обманом, принукою, чи навіть силою негайно не затягнути Україну.

Це хрестовий похід руських, який конче має закінчитися взяттям Києва. І тільки тоді почнеться, зверніть увагу, справжній суверенітет…

Російської Федерації.

Без України – це не незалежність, не суверенітет.

Шоста палата Держдуми Росії. Але йдемо далі…

За це вони обіцяють місто над Дніпром оголосити столицею нової могутньої держави.

Зауважу, що створюючи єдину союзну державу з Білоруссю, Росія вже утворила столицю цього ущербного формування в Мінську. Хіба ж нам не відомо, не видно, якою насправді Мінськ є столицею двох держав?

Можна було б списати все на банальну маячню тривіального українофоба, якби не одне, як на мене, важливе політичне посилання, зроблене членом генеральної ради правлячої в РФ "Єдиної Росії".

Вчитайтесь ось у цю частину діалогу (подаю мовою оригіналу), і вам, гадаю, стане все зрозуміло. Йдеться тут про перенесення столиці Росії в інше місце, і чим цей реваншистський маразм закінчується, зрозумієте нижче:

"…Перенос столицы на Дальний Восток, есть такие варианты, — там не будет движения к новым возможностям, скорее это отступление. Все-таки мы привыкли геополитически развиваться, и вырабатывать систему отступления – это не очень правильно. Мы все-таки больше европейцы.

Мы и азиаты.

– Азиаты, но европейские. Для нас все-таки движение столицы должно быть в сторону европейской культуры.

Куда западнее Москвы? В Брянск?

– В Киев.

Извините, Киев это вообще не Россия.

— Во-первых, Киев – это Русь, а Русь – это Россия. Переносом столицы в Киев мы решаем много вопросов. Мы решаем вопросы большой России или большой Украины, что одно и то же. Украина от Карпат до Сахалина – это есть Русь, Русь – это Россия.

Второе, мы не уходим от Европы, оставляем европейский исторический выбор.

Третье, мы просто восстанавливаем принципиально другое качество страны. А самое главное – мы формируем новый код элит. То есть, фактически это завершение процесса отступления, который у нас идет с 1991 года. Сдали Москву, вернулись и взяли обратно Берлин, как в 1945.

Хельсинки не возьмем? Финляндия тоже была частью российской империи…

– Выход на столицу в Киеве – мы этот вопрос изучали довольно активно.

То есть, вы серьезно говорите об этом?

– Конечно, я и с депутатами украинскими вел переписку на эту тему. Мало того, вопрос единого государства на Украине поддерживается с двух флангов, середина только не поддерживает его, уходит от решения.

Янукович, например, хотя он созвал переговорную группу. То есть, у нас есть переговорная группа по единому государству (виділення моєавтор). Левый фланг, коммунисты – "за", фланг националистов раскололся. Тимошенко – "против", потому что партия Тимошенко под американцами, а националисты новой волны Украины – "за", потому что в их понимании это большая Украина, от Карпат до Сахалина…".

Чи варто продовжувати?

Хотілося б знати, що на таке скажуть в адміністрації президента України. Якщо є така "переговорна група", то чи не варто оприлюднити ці імена, щоб знати в обличчя всіх тих, кого начебто глава суверенної незалежної держави призначив домовлятися за продаж України на заклання?

І що взагалі на це відповість об’єднана опозиція, яка, либонь, проспала все що тільки можна було прогаяти?

Чи не пахне все це імпічментом для глави держави, якщо такі домовленості є, існували чи існують, і пан Янукович брав (бере) у них участь?

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Як Данія інвестує в успіх України

Наслідки "яєчного скандалу": як минув перший рік роботи Антикорупційної ради при Міноборони

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?