Не кажіть мені!

Четвер, 13 вересня 2012, 12:43

Не кажіть мені, що все сказане на ТВі – це правда, в яку потрібно беззастережно вірити. Не кажіть мені що на ТВі працюють лише борці за свободу слова. Не кажіть мені, що у ТВі немає власної редакційної політики.

Кон’юнктурники, хамелеони і пристосуванці є всюди. Більше того, у політиків є свої меркантильні інтереси. Вони розіграють ситуацію довкола ТВі на власну користь і на власний манер. Так само як вони вже розіграли питання мови.

Тому кожна людина в цій країні – від безпритульного до депутата буде статистом аж доки не вийде на вулицю на акцію прямої дії. Сьогодні більшість стоїть осторонь наших проблем. Тож знайте – вже завтра не розраховуйте і на нашу підтримку.

Їжте зготовану владою лапшу і запивайте дешевим пивом. І не треба наївно думати, що "все буде добре" і без вас. Нас доб’ють – прийдуть і за вами. І не через 20 чи 30 років, а вже за місяць-два.

Часу залишилось дуже мало. Якщо порівнювати цю владу з онкологічним захворюванням, то це рак якщо не четвертої то третьої стадії точно! За умов інтенсивної хіміотерапії та хірургічного втручання, шанси є.

В іншому випадку – копайте яму і лягайте в могилу.

Знеболювальне у вигляді ілюзій "покращення" поможуть втамувати біль, але хвороба прогресує. Жити вільними в цій країні залишилось лічені тижні.

Не вірите? Читайте з початку.

Мирослав Откович,ТВі, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами 

Коли державні банки зможуть продавати проблемні кредити без проблем?

Скільки коштує створити сучасну оперу та за рахунок чого існують незалежні театри?