Римські канікули комуністів

Вівторок, 10 травня 2016, 12:46

"Представники Третього Риму привезли дари до Риму". Саме таким символічним змістом наповнюється подарунок комуніста Павла Дорохіна Його Святості Папі Римському Франциску.

Безбожник за ідеологію та совковий номенклатурник за покликанням поїхав до Риму, щоб подарувати свою найбільшу "святиню" – Георгіївську стрічку – духовному лідеру західного християнства.

"Страх і тремтіння" оволодіває за майбутнє комуністичної ідеї.

" Комічний та підступний Хрущов обіцяв показати по телевізору останнього попа. Брежнєв завзято "КаДеБізував" православну церкву. А нині комуністи їдуть на поклін до Римського Папи – того самого, один з яких "розвалив СРСР", а інший "служив у Гітлерюгенд", а ще інший нібито тишком-нишком "допомагав Гітлеру".

Звичайно, Рим бачив багато, Рим витримає і комуністичну клоунаду.

Проте спочатку криза бездуховності здолала Російську православну церкву. Бо як інакше зрозуміти зустріч російського патріарха Кирила із єзуїтом на острові Свободи, який вирішив розпочати діалог із втіленням капіталістичного сатанізму – США? Невже на Русі забули, ким були та що робили єзуїти?..

То що це? Публічне визнання тези "Велика перемога Заходу над бездуховною Росією"?

Адже нині комуністи їдуть із подарунками до головного постачальника "релігійних опіатів" і лідера по просуванню західних цінностей у Росії.

Нагадаю, що ректор Самарського університету вважає, що Всесвітні дні молоді, що їх організовано у червні цього року Католицькою церквою у Кракові, будуть використані для тиражування антиросійських настроїв і місцем поширення західних цінностей.

Для побожних християн-католиків нагадаю про другу Фатімську таємницю: диво навернення комуністичної Росії відбувається на наших очах.

Для агностиків та атеїстів нагадаю, що Папа є безпосередньою та відкритою людиною.

Папа пив чай із листя коки, одягав національні костюми народів світу.

У Манілі Папа Франциск і місцевий архієпископом показали слово "люблю" на мові жестів, яке виглядало як знак Сатани (відставлений великий палець та мізинець і вказівний спрямовані догори).

Президент Болівії Ево Моралес подарував Франциску дивне розп’яття Христа, де хрест імітує молоток, а під ногами Ісуса знаходиться серп.

 
Дивне розп'яття у вигляді серпа й молота від президента Болівії
 
"Люблю" філіпінською мовою жестів

І все ж-таки: як міг Дорохін зрадити пам'ять дідів, які палили церкви та вбивали священиків? Хіба що зробити геть фантастичне припущення: він став таємним католиком...

"Третій Рим пав, четвертому не бувати".

Ми не помічаємо цього падіння – адже рештки цього "Риму" падають на нас.

Євгеній Білоножко, спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Як звати невідомого солдата?

Реформа БЕБ: чи зможе бізнес ефективніше захищатися від свавілля в судах?

"Мобілізаційний" закон: зміни для бізнесу та військовозобов'язаних осіб

Чому "Азов" досі не отримує західну зброю? 

Навіщо потрібен держреєстр осіб, які постраждали внаслідок агресії РФ

Чому бізнесу вигідно вкладати кошти в освіту та хто повинен контролювати ці інвестиції