Що ви конкретно готові зробити для захисту Скверу Небесної сотні?

Четвер, 09 червня 2016, 19:15

Суди щодо землі Скверу Небесної сотні тривають вже 2,5 роки.

8 червня на черговому засіданні стало абсолютно очевидно, що стратегія судді Л. Шкурдової і представника власника - максимально затягувати процес в очікуванні зміни влади або домовленості власника з нинішньою владою, в якій Сквер стане розмінною монетою.

Особисто я вже не вірю у справедливе рішення суду в інтересах киян. Стратегія власника - розтягти суд на роки. Всі можливості, включаючи лагідний до нього суд, для цього є.

Хай там як, а ми все одно продовжимо боротися за Сквер.

Наразі ж маю одне запитання до усіх шановних політиків, які в різні періоди давали різні політичні обіцянки щодо Скверу: що ви конкретно готові зробити для захисту Скверу Небесної сотні?

Шановні Петро Порошенко, Володимир Кличко, Сергій Березенко, всі ви були в Сквері, публікували фото з цих візитів і обіцяли захистити Сквер.

 
 
 

Це можна зробити лише якщо земля, на якій знаходиться Сквер, повернеться у власність міста Києва.

Будь-які інші обіцянки і рішення на підтримку Скверу є важливими, і ми вдячні за них, але вони не захистять його від забудови поки земля знаходиться у власності людей, які пропонують перенести мурал Сергія Нігояна в інше місце і замість відомого публічного простору побудувати черговий "симпатичний" бізнес-центр класу люкс-еліт-супер.

Декілька місяців тому лідери думок звернулися до Петро Порошенко з проханням захистити Сквер.

Я розумію зайнятість Президента, але сподіваюся, що ми врешті-решт отримаємо реакцію на відео, яке переглянуло тисячі людей.

А поки що я пропоную нам всім разом нагадати політикам про Сквер і про те, що у відповідальних політиків слова підтримки підкріплюються конкретними діями.

FB Женя Кулеба 

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами