ATO Volunteer Rychkova is Now MP from Dnipro Constituency

14694 views
4
Monday, 18 July 2016, 20:31

Adviser to the Minister of Defence and famous Ukrainian war volunteer Tetyana Rychkova won the by-election to the Rada in electoral district No. 27 (the city of Dnipro). Central Elections Committee of Ukraine reported this today.

After counting 100% bulletins Rychkova got 44,57% of votes or 15 949 voters. Zahid Krasnov, self-nominated, got 36,73% or 12 768 votes. Other candidates got 1,5% and less.

Sources: Ukrayinska Pravda, Interfax-Ukraine

Please subscribe to our push-notifications to be the first to know the news. We promise to push only truly breaking news.
Please authorize to add comments
Commenters who are offending others will be banned without prior notice. Information on such users might be provided to the law-enforcement agencies upon their request. No advertisements may be included into the text of the comment.
IP: 89.28.207.---LVV19.07.2016 10:56
Zen i K:
Послухайте Ричкова знала про те, які фальсифікації будуть відбуватись на виборчих дільницях, як буде проходити виборчий процес, як будуть голосувати за неї. Вона могла сказати, що я не для того стояла на майдані, щоб методами жопоблоку вигравати вибори, я в тому числі обіцяла чесно вигравати вибори. Могла б сказати в мене високий рейтинг, за мої справи і так проголосує більшість, перемога і так у мене в кармані. З приводу машини, моглаб сказати, я не приймаю грошей і подарунків від олігархів. Вам же не запропонували гелінтваген, а їй так, бо пропонують тим хто приймає. Нащо тоді по усіх углах розповідаємо про усунення олігархів від влади, як що потім беруть від них гроші. А те що людям гроші платили за голос, так це по Вашому міф. Смішно. Тоді до Вас питання навіщо був майдан, якщо прийшли нові люди у владу, розпинались про нові підходи про геть корупцію, в тому числі у Дніпрові, а діють методами такими, що Яник тихенько курить за вуглом.
IP: 91.203.63.---Zen i K19.07.2016 09:26
LVV: Ну так цифри дайте. Скільки голосів Ричкова отримала за флаєри? По-перше флаєри роздавали не від УКРОПа, а від "БОРИСЬ за Дніпро". Ричкова - єдиний кандидат, за якого голосували за справи, а не за балаболство, як Геннадьевич! Людина робила реальні справи. І не УКРОП просував Ричкову. УКРОП просував Томчук, але зрозуміли, що буде яу у 2010 проголосують не за, а проти. І пройде Геннадьевич і почне заробляти чергові мільони, сидячи у Раді. А на Гелентваген документи бачили? Він Ричкової? Може Корбана? Або Філатова? А в Раді є самостійні? Хоч хтось?
IP: 46.98.51.---LVV18.07.2016 22:32
Выборы на деньги привата были куплены честным мэром Борисом Ф. очень красиво. Карусели, раздавали флаера бесплатные в аквапарк, 500грн. за Рычкову, при этом бюллетень не надо фотографировать, сразу клали на карту 250грн. а после приходишь говоришь, проголосовал еще 250грн. Привел друга еще 250грн. Когда наблюдатели подходили и говорили, что раздача флаеров это нарушение, стоящие рядом от укропа говорили, что они ничего не видят, в тупую перед их лицом раздают флаера, говоришь укроповцу ты видишь это, он говорит нет не вижу. Честный мэр обещал работать по новому и по честному. В прямом эфире называет оппонента лохом, ему говорят вы же мэр так выражаться не прилично, а он говорит и ты меня лохом назови, я не обижусь. Приехала Рычкова на прессконференцию на гелинтвагине в сопровождении нескольких машин ДУКовцев. Общалась с журналистами будто корона на голове. Откуда у простого волонтера на машину не ясно в кавычках. В Раде самостоятельной она не будет, вложеные деньги нужно отработать.
IP: 99.233.24.---smartmen18.07.2016 22:01
Якийсь малонаселений округ їй попався. А ким вона приходиться міністру оборони? Як же він тепер без неї ?
All comments
Advertisement: