Сім причин любити Galaxy S7 edge | S7

5343 перегляди
0
ЗА ПІДТРИМКИ SAMSUNG
Понеділок, 23 травня 2016, 15:50

У галактиці Samsung з’явились нові зірки – нещодавно у продаж надійшли нові смартфони Samsung Galaxy S7 edge та  Samsung Galaxy S7. На даний момент це найбільш сучасні телефони, створені компанією.

Нова флагманська модель доступна у двох варіантах - Galaxy S7 з екраном 5,1 дюймів та Galaxy S7 edge з екраном 5,5 дюймів та вигнутим з двох боків екраном.

Обидва девайси – це великий крок вперед у порівнянні навіть із попередньою чудовою моделлю серії – Galaxy S6. Оновлена камера, можливість розширення пам’яті та захист від води та пилу – лише деякі з важливих еволюційних кроків. Для моделі S7 можна знайти принаймні сім причин, щоб її полюбити настільки, щоб оновити свій смартфонний гардероб.

 

Причина 1 – ДИЗАЙН

Тилова частина нових моделей трохи вигнута, що забезпечує краще утримання в руці. Камера тепер не здіймається над кришкою, а лише виступає на півміліметра. Як і сучасні флагманські моделі інших відомих виробників, Galaxy S7 edge має великий екран, однак розміру девайсу це не зашкодило за рахунок тонкої рамки навколо.

Обидві моделі мають елегантний та вишуканий дизайн – доволі приємне явище для телефонів на Android. Телефони виготовлені зі скла та металу, мають приємний обтічний дизайн і доступні у декількох кольорах – чорний, сріблястий, золотий та зовсім скором стане доступним в рожевому. Нам дістався золотистий – приємний насичений колір. Телефон не перетворюється на бездушний чорний прямокутник, коли гасне екран.

Причина 2 – КАМЕРА

Galaxy S7 edge та S7 мають високотехнологічну камеру, яка робить чудові знімки у різних режимах. Розмір пікселя матриці більший ніж у минулорічної моделі, що на практиці означає менше шумів та високу якість за умов недостатнього освітлення. Також значно покращено роботу автофокусу завдяки впровадженню технології професійних фотокамер "Dual Pixel".


Фотографії зняті Galaxy S7 яскраві та чіткі. Ви самі можете в цьому переконатись:

Фотографувати Samsung Galaxy S7 улюблені речі зблизька - справжнє задоволення
Фотографувати Samsung Galaxy S7 улюблені речі зблизька - справжнє задоволення
 
Автофокус справляється з роботою - весняний нарцис у нашому коворкінгу MediaHub
 
Фото у приміщені якраві та чіткі
 
Коли мрія про новий смартфон здійснилась, можна помріяти про щось ще :)

Причина 3 – ЕКРАН

Екран радує чіткістю та яскравістю кольорів. На обох моделях встановлено Quad HD Super AMOLED з розподільною здатністю 2560 x 1440.
Окрім того на екран можна вивести інформацію, яка вам потрібна частіше за іншу – годинник, календар або іншу інформацію – яка буде завжди висвічуватись на екрані, використовуючи при цьому мінімум заряду батареї. Samsung називає цю технологією Always On. Дійсно корисно!

Причина 4 – ЧАС РОБОТИ

Моделі Galaxy S7 проживе з вами цілий день на одній зарядці. А це означає, що не потрібно носити з собою додаткові пристрої, або шукати розетку в улюбленому кафе. При цьому повна зарядка триває всього 90 хв, а зарядки протягом 10 хв вистачить на 4 години роботи*. Крім того, доступне бездротове заряджання просто поклавши смартфон на бездротовий зарядний пристрій.

*результати тестування редакції. Залежно від інтенсивності використання дані можуть відрізнятись.

Причина 5  - ЗАХИЩЕНІСТЬ

Новій моделі захищені за стандартом  IP68 – це означає що вони не бояться пилу та вологи і навіть можуть витримати занурення у воду на глибину до півтора метра тривалістю до півгодини. Таким чином, можна бути певним, що телефон витримає раптове падіння у воду. Ми тестували його під час дощу - він справився. Хоча спочатку болісно було дивитись, як на його глянцевий екран падають важкі краплі весняного дощу. До речі, знімки у пасмурну погоду виглядають на телефоні яскравіше, ніж у реальному житті. Приємний сюрприз!

Весняний дощ у Києві, у режимі панорами
Весняний дощ у Києві, фото знято у режимі панорами

Причина 6  - МОЖЛИВІСТЬ РОЗШИРЕННЯ

Основні прибічники Android люблять цю систему через те, що вона дає більше можливостей для кастомізації. Smasung не зрадив і тут – в моделях доступний гібридний слот для SIM-карток. Залежно від ваших побажань в другий слот можна вставити другу SIM-картку, щоб бути на зв’язку завжди, або microSD карту з можливістю розширити пам'ять до 200Gb, що виглядає доречним – адже з такою камерою важко втриматись від спокуси фотографувати кожну мить життя.


Причина 7 – НАСОЛОДА ВІД ІГОР

Окремим пунктом варто зазначити адаптованість нових моделей Samsung для ігроманів або й просто для тих, хто хоче вбити час лопанням кольорових кульок на екрані. Нове програмне обладнання не дає нагрітись телефону, як це зазвичай буває під час ігри з важкою графікою та високою деталізацією. Усі ігри зібрані в окремому ігровому центрі, що дуже зручно - адже тепер ярлики ігор не заважають швидко знайти в меню терміново потрібну програму - месенджер, поштовий клієнт або офісні програми. Якщо ж ви вирішили повністю зануритись у світ шалених перегонів, полювання на прибульців, у компанію злих монтстрів або навпаки рожевих поні, ви можете вимкнути всі сповіщення - і під час гри вас ніщо не буде відволікати. А свої рекорди та процес проходження надскладного рівня у шутері тепер можна записати, щоб потім хизуватись перед недовірливими друзями.

ВЕРДИКТ

Чи можна сьогодні знайти телефон краще, ніж нові Galaxy S7edge та S7? Можливо так, якщо все що вам потрібно - проста функціональна річ. Якщо ж ви не звикли задовольнятись малим, якщо ви любите оточувати себе вишуканими та красивими речами, якщо любите ДІЙСНО відрізнятись від інших - тоді вибір невеликий.

Samsung Galaxy S7 edge та Galaxy S7 – вишукані, високоякісні телефони на Android, які серед іншого привертають увагу роботою батареї та чудовою камерою. Телефони поєднали у собі модні тренди у дизайні та надійні елементи "заліза". У реальному житті телефон спершу вражає зовнішністю і розміром, а в роботі - швидкістю та зручністю.

Якщо ви шукаєте вірного помічника, який буде поруч з вами у будь-якій ситуації – від ранкової пробіжки, під час ділових зустрічей удень та до вибухового веселого вечора у місті, при цьому буде стильним аксесуаром до будь-якого вашого образу – вітаємо, ви його знайшли!

 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення