Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

Die Welt: Керівники великих німецьких концернів підтримали Путіна

Олена Перепадя _ Понеділок, 31 березня 2014, 13:07
Версія для друку Коментарі 3
Центральний офіс Deutsche Post у Бонні

Керівництво кількох великих компаній Німеччини захищає Путіна у зв'язку із санкціями Заходу проти Росії. В інтерв'ю німецькій газеті топ-менеджери закинули західним політикам недалекоглядність.

Керівники кілької великих німецьких концернів розкритикували санкції Заходу щодо Росії. В опублікованому у суботу, 29 березня, інтерв'ю газеті Die Welt топ-менеджери Adidas, Deutsche Post та ThyssenKrupp назвали штрафні заходи помилкою, якої припустились західні політики.

Зокрема, глава Deutsche Post Франк Аппель зауважив, що ескалація конфлікту в Україні "не стала сюрпризом, якщо поглянути на минулі два роки". На його думку, про результати політичних перетворень Заходу "варто було потурбуватись раніше".

У свою чергу генеральний директор Adidas Герберт Гайнер зазначив, що "в контакт з путіним треба було вступати раніше", щоб спільними зусиллями сприяти зміні влади в Україні. Він вважає, що США та ЄС почали діалог з Росією нато пізно. А глава ThyssenKrupp Гайнріх Гізінґер заявив, що у результаті "склалась ситуація, у якій Росія відчула себе загнаною в кут".

Раніше з Володимиром Путіним зустрівся голова правління німецького концерну Siemens Джо Кезер. Він заявив, що "робить ставку на довгострокове співробітництво з Росією" та збереже "довірливі відносини" з російським бізнесом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
IP: 195.78.43.---
Андрей Березный _ 31.03.2014 13:43
Сергей Бондарь:
А в МТС или Лайфе ты раньше не работал, и тебя там точно не обидели после разглашения тебе секретного кода пополнения?
IP: 37.55.216.---
Сергей Бондарь _ 31.03.2014 13:31
Lic Ceramic-энергосбережение сегодня,завтра экономическая независимость! Окупаемость вложений до трёх недель.Экономический эффект-экономия от 40% энергоресурсов.Эллементарно.Нужна добрая воля и реальные хозяйственники.Проверено-.Агротрейд, Фармхим,Биоветфарм и.т.д. Сделано в Украине!Самый простой и быстроокупаемый способ энергосбережения.
IP: 85.90.212.---
Андрій Вьюга _ 31.03.2014 13:29
так проснулись" звязки. Нічого дивного." родинні"

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте