Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

Заява держсекретаря Керрі

Середа, 11 грудня 2013, 16:30
Версія для друку Коментарі 1
Заява про Події в Україні
США висловлюють свою огиду щодо рішення української влади відреагувати на мирний протест на київському Майдані використанням спецпризначенців, бульдозерів та кийків, а не повагою до демократичних прав та людської гідності. Ця відповідь є неприйнятною та не личить демократії.
 
Минулого тижня в Брюсселі та Молдові, я публічно підкреслив важливість того, щоб усі сторони уникали насильства і закликав президента Януковича втілити сподівання українського народу. Ми доводимо до відома українського уряду нашу занепокоєність .
Як віце-президент Байден дав зрозуміти президенту Януковичу під час вчорашньої телефонної розмови, повага до демократичних принципів, включно з свободою зібрань, має основоположне значення у тому, як Сполучені Штати підходять до України.

Це універсальна, а не суто американська цінність. Протягом тижнів , ми закликали президента Януковича і його уряд прислухатися до голосів свого народу, який хоче миру, справедливості та європейського майбутнього. Натомість схоже, що сьогодні вночі лідери України зробили зовсім інший вибір.
 
Ми закликаємо до максимальної стриманості . Життя людини має бути захищена. Українська влада несе повну відповідальність за безпеку українського народу.
 
В той час як вулицями Києва лунають церковні дзвони, Сполучені Штати стоять поруч з народом України . Він заслуговує кращого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
IP: 212.8.62.---
Максим Шишкин _ 11.12.2013 18:54
Кто-то обвиняет "Беркут" недемократическом поведении ... ХОРОШО! ПОСМОТРИМ, А КАК ЭТО "У НИХ":
август 1965 Watts Riot в Лос-Анджелесе - 31 убитый (+2 полицейских и один пожарник) (а также около тысячи раненых, но из них, в отличии от убитых, лишь меньшинство от рук полиции / национальной гвардии (ранено 250 "силовиков", 778 гражданских, из них 118 с огнестрельным ранениями)
Июль 1967, Newark Riot - 25 убитых (в т.ч. 2 ребенка), 725 раненых. Также убит один полицейский.
Июль 1967, 12th Street Detroit riot (Бунт 12й улицы в Детройте) - 43 убитых, 467 раненых.
6 февраля 1968 Orangeburg massacre (Бойня в Оранжебурге) - 2 убитых, 28 раненых.
28 февраля 1993 Waco siege ("Осада Уэйк") - 80 убитых, 3 раненых (большинство правда погибло НЕ от пуль, а сгорели в блокированном и подожженном национальной гвардии доме)
НУ ЧТО На этом фоне будете дальше болтать о "кровавый разгон Майдана"??

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте