Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Подолавши огиду, Тимошенко прийшла на ефір з Суркісом

Понеділок, 19 червня 2000, 19:00
"Ми вважаємо, що передача вдалася. Для нас найголовнішим було - не увійти у "клінч" рівноправної дискусії за принципом "сам дурень" з людиною, яка за своїми морально-етичними якостями, політичним статусом, загальнолюдськими нормами навіть не наближається до Юлії Володимирівни", - вважають у прес-службі Юлії Тимошенко. Прес-служба не жаліла висловів з приводу недільного ефіру.

"Напевно, Суркіс так і не зрозумів, що Тимошенко, подолавши цілком обгрунтовану огиду, що зглянулися під спілкуванням з ним, і це, певним чином, було платою за появу у прямому ефірі. Тому спроби пана Суркіса "рулити" дискусією, його розповіді про "цінності", органічно доповнені перлами типу "за мною конкретні справи" (sic) супроводжувалися цілком логічним, відвертим і гучним реготом всіх, хто був присутній у студії - операторів, гримерів і т.д.

Що ж до вражень, то у всіх вони приблизно однакові. Це був поєдинок між просто нормальною людиною і елементарним хамством, вульгарністю, цинізмом. Нарешті народ побачив ХТО саме рветься до влади і які це буде мати наслідки.

Суркіс і СДПУ(о), яка вже декілька місяців піспіль поливають брудом Ющенка, і Тимошенко, зокрема, і уряд і Україну взагалі, ще раз показали, що досконало володіють лише унтер-пришибеївскою етикою і політичною культурою часів мезозою".

Текст коментаря УП залишила без змін. На жаль, нам не вдалося отримати коментар від пана Суркіса.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...