Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коментар: Діденко може оскаржити своє звільнення в суді

Середа, 21 червня 2000, 18:10
Ігор Діденко відкидає формулювання про звільнення, яке наведенее в постанові Кабміну: у зв'язку з невиконанням "розпоряджень прем'єр-міністра". За його словами, ввечері у вівторок він отримав доручення від прем'єра Віктора Ющенка видати довіреність на участь у зборах "Укрнафти" першому заступнику Фонду держмайна Михайлу Чечетову.

Проте, правління "Нафтогаза України", зі слів Діденка, визнало недоцільним виконати доручення прем'єра, оскільки вважає, що воно суперечить чинному законодавству, про що у письмовому вигляді повідомило уряд вранці в середу.

"Це не рішення уряду, це рішення приватних осіб", - цитує заяву Ігоря Діденко на зборах акціонерів "Укрнафти" "Інтерфакс-Україна".

За словами в.о. заступника правління "Нафтогаза" Сергія Власенка, НАК не вважає державу уповноваженою представляти на зборах пакет акцій "Укрнафти", який належить "НАК Нафтогаз України". На його думку, постанови Кабміну про звільнення Діденка і призначення нової кандидатури були підписані з процесуальними порушеннями.

Ігор Діденко також заявив, що має намір оскаржити документи Кабміну в суді.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування