Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечню буде фінансувати Україна? Російська пропаганда не знає межі

Четвер, 29 червня 2000, 20:18
Найближчим часом чеченські бойовики планують отримати близько 500 тис. дол. від націоналістичних організацій України. Про це заявив у четвер у Москві перший заступник начальника Генштабу генерал-полковник Валерій Манілов, повідомляє "Росинформцентр" з посиланням на РИА "Новости".
За словами Манілова, цього тижня у польових командирів відбулась зустріч, на якій було оголошено, що, крім грошей з України, найближчим часом планується отримати 2 млн. дол., зібраних мусульманськими організаціями Арабських Еміратів.

Манілов не обмежився однією сенсацією і повідомив також, що обхідними шляхами, "ослячими стежками" у Чечню проникають дрібні групи найманців, серед яких є громадяни України. Їх планується переодягнути у форму російських військовослужбовців і використати для проведення диверсійно-терористичних актів, щоб викликати негативне ставлення місцевого населення до військовослужбовців федеральних військ. Ці акти будуть зніматися на відеоплівку для подальшого поширення у ЗМІ і мережею Інтернет.

Російський генерал не назвав організацію, яка має намір допомагати чеченцям, однак добре відомо, що в Україні широку підтримку Чечні забезпечує УНА-УНСО. УП звернулася до прес-служби цієї організації, де з усмішкою повідомили, що у них грошей немає. "Раніше нас звинувачували у тому, що УНА-УНСО фінансується чеченськими грошима, а зараз вигадали новий хід", - заявили УП в прес-службі. На їх думку, така інформація з'явилась, щоб "розібратися з чеченськими інформаційними центрами в Україні". "Однак це їм зробити не вдасться", - впевнені українські націоналісти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування