Скандал навколо "Епіцентру" з Тимошенко та Суркісом продовжується

Вівторок, 11 липня 2000, 18:01
Касета з записом скандального "Епіцентру", у якому билися віце-прем'єр Юлія Тимошенко і просто депутат Григорій Суркіс, привернула увагу правоохоронних органів.

Звинувачення, що пролунали в ефірі, були адресовані народу, політикам, і, напевно, в останню чергу правоохоронним органам. Тому, що існує така річ, як політичні заяви, які іноді не мають нічого спільного з реальністю. Як би вони не були схожими на правду.

Як заявив на брифінгу перший заступник начальника головного управління з боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України Віктор Литвиненко, касета із записом зараз уважно вивчається пильною міліцією. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

До того ж, судячи з його слів, міліція взагалі має звичку уважно стежити за тим, що і про кого пишуть журналісти. Напевно, таке чудове правило діє не так давно, оскільки у часи Павла Лазаренка ніхто не звертав уваги на газети та передачі, які у всіх подробицях розповідали про діяння "головного корупціонера країни". Про те, як жив і творив екс-прем'єр тоді знали всі, крім тих, кому це було встановлено за довгом служби. Ми не маємо на увазі тільки міліцію…

"Ми перевіряємо всю інформацію, яка проходить в ЗМІ, тому на касету із записом передачі був запит", - сказав Литвиненко і додав, що результати перевірки будуть відомі згодом.

За результатами перевірки, можливо, нарешті, громадськість дізнається, хто винен у кризі неплатежів в електроенергетиці, ким контролюються 10 обленерго, які привласнюють платежі за електроенергію, а також хто застосовує "брудні схеми" в "Енергоатомі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування