Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Pravda.com.ua матиме назву pravda.media?

Понеділок, 17 липня 2000, 18:45
Організація ICANN, що займається регулюванням Інтернету, погодилась на видачу доменних імен з новими закінченнями на зразок ".travel", ".museum", повідомляє АФІ з посиланням на Bloomberg.

Internet Corporation for Assigned Names and Numbers була заснована у 1998 році і є некомерційною організацією, що відповідає за видачу доменних імен у світовому Інтернеті.

Рішення про розширення набору можливих доменних імен створює нові можливості для компаній в Інтернеті. ICANN має намір вивчити думку громадськості і вже до кінця нинішнього року оприлюднити остаточний список нових закінчень доменних імен. Як повідомляється, одна з робочих груп організації вже запропонувала свій список, у який увійшли, зокрема, .travel, .museum, .banc, .sex.

Не виключено, що засоби масової інформації також отримають своє власне закінчення до доменного імені.

Наразі всі імена доменів в Інтернеті мають двохлітерні закінчення за назвами країн (us, ru і т.д.), або ж суфікси типу .com, .gov, .org.

Як повідомляє Internet.ru реєстрація компаній, що мають бажання делегувати імена у нових зонах, розпочнеться 1 серпня і закінчиться 1 жовтня, після чого відповідні документи будуть оприлюднені. Публічне обговорення закінчиться 15 жовтня, а 20 листопада будуть відомі кандидати на реєстрацію. Лише після цього будуть оголошені назви нових доменних зон.

Тим часом, Україна все ще не ухвалила рішення про створення власного поля .ua. Може, в світлі останніх подій, не має сенсу й поспішати?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування