Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні з'явилися лояльні до влади комуністи. Коментар

Вівторок, 18 липня 2000, 18:55
У Комуністичній партії України інформацію про створення альтернативної КПУ(о) сприйняли спокійно. До того, як кореспондент УП звернувся за коментарем до лідера КПУ Петра Симоненка, він про створення нової партії нічого не знав. Проте, оскільки розмова про розкол КПУ і штучне вигодовування альтернативної партії, в назві якої буде фігурувати слово "комуністична", почалася не сьогодні, Симоненко не побачив в цьому нічого дивного.

"Створення нової комуністичної партії є результатом спланованої акції, що направлена не тільки на розкол лівого руху, але і на дезорієнтацію електорату. Це підтверджує, що прогнози про можливі дострокові вибори є небезпідставні", - заявив Симоненко.

Відповідаючи на питання, що йому відомо про зростаючий авторитет нового комуністичного лідера, Симоненко обурено вимовив: "Про який авторитет можна говорити, якщо мова йде про зрадників, які виконують завдання, які поставлені в адміністрації президента? Я не знаю про його авторитет в комуністичному русі. Про нього говорить його пересування по фракціях, а його перехід в більшість є тільки підтвердженням того, про що я говорю".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування