Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

А Вяхірєв сказав: "побудуємо, блін"...

Четвер, 20 липня 2000, 18:59
Тільки-но українські урядовці встигли відрапортувати про надзвичайно вдалий результат переговорів у Москві, а російська преса зробила висновок, що Ющенко переміг Вяхірєва і затоваришував з Касьяновим, як сам Вяхірєв зробив заяву, яка покликана вбити добрий настрій українського прем'єра.

Голова правління ВАТ "Газпром" Рем Вяхірєв впевнений у необхідності будівництва газопроводу територією Польщі і Словаччини в обхід України. А одразу після переговорів сам глава російського уряду Михайло Касьянов заявив, що "якщо буде вирішене питання оплати за газ, то у нас не буде потреби робити додаткові капіталовкладення у нові трубопроводи". Ну Вяхірєву ці заяви до одного місця, тим більше, що він ображений. З його слів виходить, що представники "Газпрому" не брали участі у переговорах з газових проблем під час візиту Ющенка до Москви.

Ймовірно, Вяхірєву так само "паралельно", що сказав Касьянов, як Бакаю було "паралельно", що говорить Тимошенко. Тим більше, що він знає українців, які "завжди крадуть". Вяхірєв вважає, що Україна, не зважаючи на заяви Ющенка, не припинить розкрадання газу. "Не було жодного дня, жодного року, щоб Україна не крала газ", - цитує Вяхірєва Інтерфакс. Крім того, агентство передає його слова, що російське керівництво обіцяло проінформувати главу правління "Газпрому" про підсумки переговорів. Так що, досі не проінформувало?!

Можливо газовий барон змінить своє ставлення до Ющенка і його обіцянок, якщо Касьянов розкаже, що останній "втирав" йому "тет-а-тет" на 3 годині більше, ніж було заплановано. Може і він "проникнеться" любов'ю до Києва, який обіцяє, обіцяє, обіцяє розрахуватись і не красти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...